2777
2789
عنوان

شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 29 پست

هرچی کم محلی کنی بهتره خودش برمیگرده وقتی بدون تومحل نمیدی

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بگو ب سلامت ن دعوا کن ن بحث ن نفرین هیچی نگو .... حالا ک منتظر ی ادم دیگس تو زندگیش یعنی تورو فقط واس سرگرمی خواسته فقط بگو منم باهات موافقم ی مدت ک گذشت ن پیام بده ن زنگ بزن هیچی پستای شاداینستات بزار  عکسای قشنگ بزار پروفت اصلا انگار ن انگار رفته ...  خودش پیام میده با این روش شک نکن

اثر انگشت ما از قلب هایی که لمسشان کردیم هیچوقت پاک نمی شود...!!

ب عنوان ی پسر میگم

دوماه مدت زیادی نیست و میشه فراموش کرد

خودتو کوچیک نکن

واسه موندش خواهش و التماس نکن

پسرا خودشون درحالت عادی ب یکی قانع نیستن(بعضیاشون)دیگه چ برسه ب اینکه نخوان توی رابطه باشن

خودتوهم اصلا ناراحت نکن و سعی نکن با روش های مختلف برش گردونی

فقط بگو مطمینی میخوای بری؟؟ اگه گفت اره بگو ب سلامت

ب عنوان ی پسر میگم دوماه مدت زیادی نیست و میشه فراموش کرد خودتو کوچیک نکن واسه موندش خواهش و التم ...

2 روز بهش پیام میدادم تا اینکه از امشب تصمیم گرفتم دیگه بهش کاری نداشته باشم

خواهر من واسه شكل گيري عشق و علاقه كم كم ٤ ماه لازمه،دوماه سر و تهش ميشه سلام خوبي اسمت چيه فاميليت چيه! احتمالا چون احساس تنهايي ميكني بهش وابسته اي،سعى كن بهش فكر نكني و اسمشو شكست نذاري

مقدار یار همنفس، چون من نداند هیچکس، ماهی که در خشک اوفتد، قیمت بداند آب را ...