میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی
میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی
اخه به من دگتر گفت از روز یازده تا بیستم سیکلت مرتب نزدیکی داشته باش الان شما باردارین؟
منم اشتباه شما رو میکردم دکترم میگفت بین ۱۳ تا ۱۷ سیکل هر شب نزدیکی کن ولی اون واسه کسیه ک سالمه نه ما ک پلی کیستیک هستیم،ما دیر تخمک آزاد میکنیم خود من دو روز مونده ب موعد پریودم تازه تخمک آزاد کردم اقدام کردم الان ۶ ماهمه
من ۷ ماهه منتظرم بدتر اینکه همش پرید بیست روز یا بیشتر عقب می اندازه
مشکلی داری؟یا ارثیه؟
اره ادم دلش میخواد زمین باز بشه و بمیره. تموم امیدات به باد میره من هروقت پریود میشم عذا میگیرم.
یبار یه ماه پریود نشدم با هزاااار تا امید و ارزو با هزار تا دلخوشی بیبی چک زدم منفی شد لعنتی