2777
2789
دارم میمیرم بخدا.انتظار واقعا بده اون لحظه ک بیبی چک میزنی منفیه دلت میخاد بمیری

من انقدر بی بی چک میخریدم ک دیگ روم نمیشد برم داروخونه محلمون با تاکسی میرفتم یه جای دیگ،۸ سال ....

من ۷ ماهه منتظرم بدتر اینکه همش پرید بیست روز یا بیشتر عقب می اندازه

اخی مثل دفعه قبل من. این دفعه هم قراره سوم پریود بشم امیدوارم اگه قراره باردار نباشم همون روز پریود بشم. با یکی از اقوام همزمان دنبال دارو بودیم و درمان رو شروع کردیم من دارو رو شروع کردم به خوردن و هنوز نتیجه نگرفتم ولی ایشون دارو رو شروع نکردن همون ماه باردار شدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=98164909]منم اشتباه شما رو میکردم دکترم میگفت بین ۱۳ تا ۱۷ سیکل هر شب نزدیکی کن ولی اون واسه ...

تا یماه هر شب اقدام کن

میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی
من ۸ سال درگیر این قضیه بودم ب علاوه اینکه اسپرمای شوهرمم ضعیف بود،دکتر و سونو و...همه رو گذاشتم کنا ...

من دوساله منتظرم، این ماه تمام این کارایی که گفتی رو انجام دادم دعا کن دیگه باردار باشم دکتر گفت ایندفعه نشد باید بیای ای یو ای، عزیزم انشاالله به سلامتی بغل بگیریش 

یبار یه ماه پریود نشدم با هزاااار تا امید و ارزو با هزار تا دلخوشی بیبی چک زدم منفی شد لعنتی

خدا بهمون کمک کنه بعضیا هستن رو فرش خونشون هم بریزه باردار میشن ماهم با یه عالمه دارو و پول هیچی به هیچی

من انقدر بی بی چک میخریدم ک دیگ روم نمیشد برم داروخونه محلمون با تاکسی میرفتم یه جای دیگ،۸ سال ....

ادم دلش میخاد زمین باز بشه بره تو زمین.حالا خواهر شوهرم دوتا بچش شد ناخاسته

میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی
خدا بهمون کمک کنه بعضیا هستن رو فرش خونشون هم بریزه باردار میشن ماهم با یه عالمه دارو و پول هیچی به ...

میبینی کار خدارو.بخدا خووهر شوهرم دوتا ناخاسته بار دار شد

احتمالا تخمک آزاد میکنی،تیر میکشه؟

اره خیلی

ادم دلش میخاد زمین باز بشه بره تو زمین.حالا خواهر شوهرم دوتا بچش شد ناخاسته

من اخه دو سال و نیم جلوگیری هم کردم الان بسیار نادم وپشیمانم

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
من پلی کیستیک هستم

ایشالله بحق امام رضا همین روزا بیای تایپیک بزنی بالاخره باردار شدم

میبینی کار خدارو.بخدا خووهر شوهرم دوتا ناخاسته بار دار شد

ادم اینارو میبینه بدتر غصه دار میشه.من خواهرشوهرم بهم گفت دخترم شب یلدا شکل گرفته‌. بعد من خیلی ناراحت شدم گفتم اینا زمان تشکیل رو هم میدونن. بعد یک لحظه یادم افتاد که مهرماه بهم گفت دوسه ماه هست جلوگیری نداریم.

من اخه دو سال و نیم جلوگیری هم کردم الان بسیار نادم وپشیمانم

باچی جلو گیری میکردی؟قرص؟