2777
2789
من ۸ سال درگیر این قضیه بودم ب علاوه اینکه اسپرمای شوهرمم ضعیف بود،دکتر و سونو و...همه رو گذاشتم کنا ...

اخه به من دگتر گفت از روز یازده تا بیستم سیکلت مرتب نزدیکی داشته باش  الان شما باردارین؟

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی مخصوصا اینکه همیشه سروقت پریود بشی و اون ماهی که منتظر نی نی هستی پریودت عقب میفته و نمیدونی ال ...

دارم میمیرم بخدا.انتظار واقعا بده اون لحظه ک بیبی چک میزنی منفیه دلت میخاد بمیری

میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی
خیلی مخصوصا اینکه همیشه سروقت پریود بشی و اون ماهی که منتظر نی نی هستی پریودت عقب میفته و نمیدونی ال ...

من ۷ ماهه منتظرم بدتر اینکه همش پرید بیست روز یا بیشتر عقب می اندازه

آره اینا طبیعیه،سعی کن تا ۱۲ ساعت بعدش حموم نری

سمت راست زیر دلم درد دارم 

میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی
اخه به من دگتر گفت از روز یازده تا بیستم سیکلت مرتب نزدیکی داشته باش  الان شما باردارین؟

منم اشتباه شما رو میکردم دکترم میگفت بین ۱۳ تا ۱۷ سیکل هر شب نزدیکی کن ولی اون واسه کسیه ک سالمه نه ما ک پلی کیستیک هستیم،ما دیر تخمک آزاد میکنیم خود من دو روز مونده ب موعد پریودم تازه تخمک آزاد کردم اقدام کردم الان ۶ ماهمه 

دارم میمیرم بخدا.انتظار واقعا بده اون لحظه ک بیبی چک میزنی منفیه دلت میخاد بمیری

اره ادم دلش میخواد زمین باز بشه و بمیره. تموم امیدات به باد میره من هروقت پریود میشم عذا میگیرم.

من ۷ ماهه منتظرم بدتر اینکه همش پرید بیست روز یا بیشتر عقب می اندازه

مشکلی داری؟یا ارثیه؟

اره ادم دلش میخواد زمین باز بشه و بمیره. تموم امیدات به باد میره من هروقت پریود میشم عذا میگیرم.

یبار یه ماه پریود نشدم با هزاااار تا امید و ارزو با هزار تا دلخوشی بیبی چک زدم منفی شد لعنتی

[QUOTE=98164909]منم اشتباه شما رو میکردم دکترم میگفت بین ۱۳ تا ۱۷ سیکل هر شب نزدیکی کن ولی اون واسه کسیه ک سالمه نه ...[/QU

پس ما پلی کیستیکا چی کار کنیم ؟؟؟؟