2777
2789
وقتی زدی نیم ساعت بعدش یعنی وقتی خشک شد نگاش کردی هیچ خطی نداشت جلو تی؟ مثلا یه هاله ی خیلیمحو   ...

من بعد ۱۰ دقیقه انداختم دور😯😯😯

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
دکتر واسه تخمک گزاریم امپول hmgنوشت اونارو که زدم ماه پیش سر موعد پرید شدم الان درست ۷ ماهه تحت نظرم ...

منم زدم ماه پیش دیروز سرموقع پری شدم ولی یه پری عجیبی بود

🧚‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیست که بادارو رفع میشه مخصوصا دارو گیاهی بعد حامله میشی

میخاستم بدونم امکانش هست ک بار دار بشم بعدا بفهمم ک کیست دارم

میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی
جان

وقتی همون لحظه ک اقدام میکنی ب بارداری زیر دلت درد میگیره؟؟؟من زیر دلم درد میکنه

میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی
اره خیلی زن دایی و دختر عموی من این طوری بودن

خب خدارو شکر گفتم یموقع نکنه کیست داشته باشم بچم چیز بیفته

از من بعد نیم ساعت یه هاله محو انداخته ميخواستم ببینم همش هاله ميندازه یا نه 

حتی اگه خط دوم کمرنگ باشه حاملگی اتفاق افتاده ولی اخه من شنیدم جواب بعد ۵ دقیقه فاقد اعتباره

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
من این ماه کیت گذاشتم تا روز 18همش مثبت بود درصورتیکه رفتم سونو گفت فولیکولات ریزه فایده نداره 

من ۸ سال درگیر این قضیه بودم ب علاوه اینکه اسپرمای شوهرمم ضعیف بود،دکتر و سونو و...همه رو گذاشتم کنار از بس ک خسته شدم شما زمان تخمک گذاریت چند شب پشت سر هم نزدیکی کن و قبل از شوهرت ارضا شو چون باعث میشه اسپرم بهتر جذب تخمک بشه و سعی کن پوزیشن نزدیکیتون حالت سجده باشه

من سه ماهه اقدام کردم خبری نیست

انتظار خیلی بده

میخاستم بدونم امکانش هست ک بار دار بشم بعدا بفهمم ک کیست دارم

مبگن با کیست حامله نمیشی بازم نمیدونم حالا شما اقدام کن داروهم بخور برا کیستت اون زود خوب میشه

🧚‍♀️