کیست که بادارو رفع میشه مخصوصا دارو گیاهی بعد حامله میشی
میخاستم بدونم امکانش هست ک بار دار بشم بعدا بفهمم ک کیست دارم
میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی
وقتی همون لحظه ک اقدام میکنی ب بارداری زیر دلت درد میگیره؟؟؟من زیر دلم درد میکنه
میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی
من این ماه کیت گذاشتم تا روز 18همش مثبت بود درصورتیکه رفتم سونو گفت فولیکولات ریزه فایده نداره
من ۸ سال درگیر این قضیه بودم ب علاوه اینکه اسپرمای شوهرمم ضعیف بود،دکتر و سونو و...همه رو گذاشتم کنار از بس ک خسته شدم شما زمان تخمک گذاریت چند شب پشت سر هم نزدیکی کن و قبل از شوهرت ارضا شو چون باعث میشه اسپرم بهتر جذب تخمک بشه و سعی کن پوزیشن نزدیکیتون حالت سجده باشه