2777
2789
رمزگشایی شعبده های قبلیش رو تو گوگل سرچ کنید میاد  رمزگشایط اینم چندروز دیگه میاد. بنظر من او ...

منم حدسم همینه

حقه های قبلش همش تابلو بود 

مشابهش هم تو اینترنت بود 

من به ریکو رای میدم  

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
خب اگه بگه که لو میره

چیش لو بره؟؟؟؟ علیخانی گفت ایشون جادوگر نیست 

خودشو گفت این کارا نیاز به تمرین...... کلا توضییخح داد گفت من ن جادوگرم ن چیزی  بد علیخانی گفت اگ واقعا ذهن خوان هستش میتونه به سوالم جواب بده این بود ک جواب نداد

کاربریم 3 ساله شد😍 الکیییی لغو شدم خدایاااااامرسی بخاطر سوپرایز قشنگت 😍💟🙇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چند من اون خواهر برادر که محاسبات میکردن رو دوزار قبول ندارم ولی مثل اونا که فرمول خودشونو واسه ...

واقعا خنده داره

همه حقه هاش هست تو اینترنت

فقط یه شعبده باز هست 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
هر چند من اون خواهر برادر که محاسبات میکردن رو دوزار قبول ندارم ولی مثل اونا که فرمول خودشونو واسه ...

اجنه کجا بود😆😆😆😆😆😂😂😂😂یجورایی حالت هیپنوتیزمه...طرف توضیح داده درسش و خونده کاراش جالبه و مشخصع حاصل تکنیک و یسری محاسباته

فقط جن و جادوگری ک گفتن😂😂😂😂

رمزگشایی شعبده های قبلیش رو تو گوگل سرچ کنید میاد  رمزگشایط اینم چندروز دیگه میاد. بنظر من او ...

موبایل حیایی رو هم گرفت اونجا که گفت صدا رو ضبط کنم داشت با کرنومتر ور میرفت نه ضبط صدا

اونجا هم که داشت از همکارش تشکر میکرد گوشی حیای دستش بود

یعنی خوب نقش بازی میکنه ذهن مردم درگیر تشکر میکرد و ب حرکت میزد

زندگی زیباست چشمی باز کن  
چکار میکنه مثلا؟

الان پیگر بشم  میتونم بگم چیکار میکنه 

مثلا سریع قبل تمام حق هاش لو رفت  بکیش اون قیمت حوله 

یه دفترچه دستش بود یادداشت کرد رو این برچسب ها بد همین ک خواست اتکا رو نشون بده چسبوندن باید سرعت العمل قدرت بیان خوبی داشت باشی و بتونی تماشا چی هارو فریب بدی  اوانارو گمراه کنی. ک اینا کاراشونه دیگه 

کاربریم 3 ساله شد😍 الکیییی لغو شدم خدایاااااامرسی بخاطر سوپرایز قشنگت 😍💟🙇
برنامه ریزی شده کار میکنه  اگ جن بود میتونست به پاسخ علیخانی جواب بده ک گفت الان دکتر داره راج ...

اره اونسریم گفت اگه خیلی بلدی بگو رای داورا کدومه

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
برنامه ریزی شده کار میکنه  اگ جن بود میتونست به پاسخ علیخانی جواب بده ک گفت الان دکتر داره راج ...

تا اونجا که من فهمیدم کارش ذهن خوانی نیس، بلکه القای آنچه خودش میخواد در ذهن دیگران است، این دو با هم فرق دارن