2777
2789

برنامه ریزی شده کار میکنه 

اگ جن بود میتونست به پاسخ علیخانی جواب بده ک گفت الان دکتر داره راجب عظیمی نژاد چی فک میکنه 

کاربریم 3 ساله شد😍 الکیییی لغو شدم خدایاااااامرسی بخاطر سوپرایز قشنگت 😍💟🙇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنامه ریزی شده کار میکنه  اگ جن بود میتونست به پاسخ علیخانی جواب بده ک گفت الان دکتر داره راج ...

خب اگه بگه که لو میره

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

رمزگشایی شعبده های قبلیش رو تو گوگل سرچ کنید میاد 

رمزگشایط اینم چندروز دیگه میاد.

بنظر من اون مرده که بین تماشاگرها بود و گفت از کاسه برنمیدارم و عدد میگم اون خودش کمکیه سعید بود و از پیش ساخته بود

زندگی زیباست چشمی باز کن  
منم واسم سواله کدوم رای میارن مردم کدومو بیشتر دوست دارن؟

من خودم دوس دارم سعید فتحی بیاد بالا .گروه ریکو هم عالیه ولی کارای خطرناک میکنن با جونشون بازی میکنن

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

هر چند من اون خواهر برادر که محاسبات میکردن رو دوزار قبول ندارم

ولی مثل اونا که فرمول خودشونو واسه محاسبات دارن

اینم فرمولای خودشو واسه شعبده داره

خندم میگیره مردم میگن با اجنه سرکار داره و ...

اون در واقع میتونه هیپنوتیزم کنه و باید تو روانشناسی هم مهارت داشته باشه چون همش رو افکارو مغز کارمیکنه

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫