2777
2789
عه چه خوب  ممنون ک اومدین کلاس مجازی هم داره فن بیان؟فکرنکنم توشهرمون باشه اخه

نه عزبزم کلاس مجازی که جواب نمیده البته میتونی کتاب فن و بیان هنر پیشه رو بخری .

قلم بر میدارم تا بنویسم شرح زندگی تمام زنانی که روح لطیفشان در برهوت بی عشقی تفتیده شده . تمام زنهایی که هر شب بر بالین دلبندشان نوای محزون تنهایی را سر میدهند . مینویسم برای تمام زنانی که اغوش پر حسرتشان هنوز  در انتظار نوای شادی بخش  اولین گریه ی نوزادیست . 

اگه نزدیکم بودی خودم بهت درس میدادم

قلم بر میدارم تا بنویسم شرح زندگی تمام زنانی که روح لطیفشان در برهوت بی عشقی تفتیده شده . تمام زنهایی که هر شب بر بالین دلبندشان نوای محزون تنهایی را سر میدهند . مینویسم برای تمام زنانی که اغوش پر حسرتشان هنوز  در انتظار نوای شادی بخش  اولین گریه ی نوزادیست . 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به من بگو چقدر میخوای هزینه کنی و قصدت دقیقا چیه میخوای گوینده بشه یا نه فقط میخوای فصیح و زیبا صحبت کنی

موضوعات روانشناسی جامعه شناسی قبلا قلمم خیلی خوب بود وقفه افتاد تونوشتن های کوچکم،اونم بازمیخام ...

موضوعات هستن که خیلی راجع بهشون میشه مطلب پیدا کرد

احسان محمدی رو میشناسی؟

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
اگه نزدیکم بودی خودم بهت درس میدادم

وای ممنون چقد خوشحالم ی گوینده روباهاش ازنزدیک صحبت میکنم

ی عامل ،که باعث شده اعتماد ب نفسم متزلزل شه همسرم هست

اون مدام مسخرم میکنه مثلا هدفش بالاکشوندن من هس

خودش بیان خوبی داره حتی  درمورد ی موضوع علمی میتونه ساعتها حرف بزنه

کلاس داریش عالیه

ولی من هیچی

خودمم میدونم ضعیفم.امانیاز به تمسخرندارم که😭

به من بگو چقدر میخوای هزینه کنی و قصدت دقیقا چیه میخوای گوینده بشه یا نه فقط میخوای فصیح و زیبا صحبت ...

اول فصیح وزیبا

بعد اگرگوینده شم ک عالیه

یعنی میشه؟

هزینه منظورتون رو نفهمیدم 

اطلاع ندارم از هزینه های این کلاسا ک مبلغ بگم

عزیزم، راهش کتاب خوندنه، در جریان اخبار روز بودن  به هر زمینه ای علاقه داری قبلش تو اینترنت سر ...

دانش زیاد دلیل بر سخن گفتن خوب نیست خیلیاساتید دانشگاه علم زیاد دارن ولی فن بیانشون خوب نبست . این اطلاعات شما غلطه با عرض معذرت چون این حیطه ی تخصصی من هست دارم میگم

اول فصیح وزیبا بعد اگرگوینده شم ک عالیه یعنی میشه؟ هزینه منظورتون رو نفهمیدم  اطلاع ندارم ا ...

خوب تو اول باید در ادای کلمات و تلفظ صحیح حروف دقت کنی .  تو شهرتون باشگاه خبر نگاران جوان هست یا اموزشگاه هنری

دانش زیاد دلیل بر سخن گفتن خوب نیست خیلیاساتید دانشگاه علم زیاد دارن ولی فن بیانشون خوب نبست . این ا ...

بله!

شما ببخشید!

حتما بابد بیاد پیش شما و فن بیان یاد بگیره! بدون اینکه بدونه چی باید بگه؟!

خب عزیز من هردوی اینها مکمل هم هستن!

اول باید بدونه چی بگه و بعد بدونه که چطور بگه!

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
نه کی هس؟؟

دکترای علوم اجتماعی داره و قلم خییییییلی عالی

تو اینستا فالوش کن

دانش زیاد دلیل بر سخن گفتن خوب نیست خیلیاساتید دانشگاه علم زیاد دارن ولی فن بیانشون خوب نبست . این ا ...

اره منم دیدم استاد درحد عالی باسواد ولی نمیتونه مطلب رو خوب برسونه چون بیانش ضعیفه

وبیان خیلی مهمه خیلی زیاد من هول میکنم وحتی توگفتگوهای روزمره اگرزیاد طولانی بشه(درحدپنج دیقه پشت سرهم نمیتونم صحبت کنم)واین ی معضله وفاجعس.