2777
2789
خیلی دستپاچه میشم😭

اعتماد به نفستون رو بالا ببرین

خودتون رو قبول داشته باشین

با ستون فقرات راست بشنین، به بالا رفتن اعتماد به نفس کمک میکنه

برای سلامتی و تعجیل در ظهور صاحبمون...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب پرورش صدا و بیان هنر پیشه نوشته ی سیسیلی بری . الان دیدم دانلودش هم هست .

قلم بر میدارم تا بنویسم شرح زندگی تمام زنانی که روح لطیفشان در برهوت بی عشقی تفتیده شده . تمام زنهایی که هر شب بر بالین دلبندشان نوای محزون تنهایی را سر میدهند . مینویسم برای تمام زنانی که اغوش پر حسرتشان هنوز  در انتظار نوای شادی بخش  اولین گریه ی نوزادیست . 
بله! شما ببخشید! حتما بابد بیاد پیش شما و فن بیان یاد بگیره! بدون اینکه بدونه چی باید بگه؟! خب عز ...

چه ایراد داره ببست سال تو رادبو کار کردم . و صدای خیلی خوبی دارم  و در این زمینه کارشناسم . الانم اگه بحواد راهنماییش می کنم . 

قلم بر میدارم تا بنویسم شرح زندگی تمام زنانی که روح لطیفشان در برهوت بی عشقی تفتیده شده . تمام زنهایی که هر شب بر بالین دلبندشان نوای محزون تنهایی را سر میدهند . مینویسم برای تمام زنانی که اغوش پر حسرتشان هنوز  در انتظار نوای شادی بخش  اولین گریه ی نوزادیست . 
میفرسین بی زحمت لینکشو ممنون میشم

@ehsanmohammadi95

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
چه ایراد داره ببست سال تو رادبو کار کردم . و صدای خیلی خوبی دارم  و در این زمینه کارشناسم . الا ...

عزیزم من نگفتم کار شما ایراد داره، شما به حرف من گفتید کاملا غلط!

منم گفتم هیچکدوم اینها غلط نیست و مکمل هم هستن

اینکه ادم باید اول علم داشته باشه که بدونه چی باید بگه و در مرحله دوم باید فن بیان داشته باشه تا بدونه چیزهایی که میدونه رو جطور به صورت تاثیرگذار ادا کنه!

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....

ببین تمرینات ابن کتاب رو قدم به قدم انجام بده .  اگه به من اعتقاد داری کمکت می کنم اگه تهران بودی می گفتم بری کلاس میکاییل شهرستانی یا پیام دهکردی . اابته مینو غزنوی هم کلاس داره . 

بعد در قدم اول سعی کن یک متن رو خیلی ارام و شمروه بخونی و صدات رو با موبایل ضبط کن . 

خلاصه اگر کاری داری در خدمتت هستم . 

من عاشق رادیوام کدوم موج ؟گوینده این

رادیو نمایش هستم عزیزم از نوجوانی کار کردم در برنامه ی بچه های انقلاب  .