2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهر حال ارزو می کنم موفق باشی خیلی خوبه  به مهارت رو یاد بگیری . راستی اگه شهرتون کتتب نمایشنام ...

سلام ببخشید مزاحم شدم. دوست عزیز من با تن صدام مشکل دارم تن صدام مثل ی برنامه ایی بود طنز بود اسم یکی شون هژیر بود اونطوری.در واقع مثل ی پسر بچه  ک اسکول صحبت میکنه.ببخشید برای استفاده این واژه.خواستم کامل متوجه بشید.چیکار کنم بهتر شه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

سلام ببخشید مزاحم شدم. دوست عزیز من با تن صدام مشکل دارم تن صدام مثل ی برنامه ایی بود طنز بود اسم یک ...

عزیزم کاش میشد صدات رو بشنوم . ولی حتی کسانیکه در دوبله کار می کنن حرف زدن معمولیشون چندان جذاب نیست . باید تمرین های زیادی انجام  بدی . میتونی کلاس فن بیان بری . تهران هستی ؟

قلم بر میدارم تا بنویسم شرح زندگی تمام زنانی که روح لطیفشان در برهوت بی عشقی تفتیده شده . تمام زنهایی که هر شب بر بالین دلبندشان نوای محزون تنهایی را سر میدهند . مینویسم برای تمام زنانی که اغوش پر حسرتشان هنوز  در انتظار نوای شادی بخش  اولین گریه ی نوزادیست . 
عزیزم کاش میشد صدات رو بشنوم . ولی حتی کسانیکه در دوبله کار می کنن حرف زدن معمولیشون چندان جذاب نیست ...

عه چ خوب شد گفتید فکر میکردم صدای خوب ذاتی هست .نه حقیقتا نوزاد کوچیک دارم پابند خونه شدم نه شهرستانم عزیز.حتی صدای خودم صبط میکنم وقتی میشنوم اینقدر بد هستش اعتماد بنفسم میاد پایین.برای همین فراریم از شنیدن صدام.اصلا نمی دونم تن صدای زنونه از کجای حنجره یا دهان تولید میشه.زمان مدرسه اینقدر خجالتی بودیم ک همیشه معلما میگفتن بلند تر بگو بلند تر بگو الان صدامون بلند شده.سر همین فیلم هژیر هم همه فکر میکردن چقدر شوخی شوخی قشنگ صحبت میکنم و طنزگونه هست دیگه طوری شده الان سنم نزدیگ ۴۰ شده و صدام همون بچه مدرسه ایی.اصلا ی چیزی میشنوی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.