2777
2789

وای 😭چقدر😔

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هی خواهر

دل منم خونه

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

وقتی طلایی مدت زیااااادی بدون استفاده یکجا بمونه ؛ اجنه نسبت بهش مالکیت پیدا میکنن

اجنه عاشق طلان

باید هراز گاهی استفاده کنید

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

منم از شهریور یه گردنبند بزرگ کم کردمحدودا ۱۵ گرم بود

ای وای،چه بد😔

تو آگهی های طلا پیدا شده دیوار شهرتون رو نگاه کنید،،یا همون محدوده های رو خوب بررسی کنید

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
وقتی طلایی مدت زیااااادی بدون استفاده یکجا بمونه ؛ اجنه نسبت بهش مالکیت پیدا میکنناجنه عاشق طلانباید ...

واقعا،،،؟؟؟ولی مامانم میگه اونا هرچی ببرن بر میگردونن

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

منم از شهریور یه گردنبند بزرگ کم کردمحدودا ۱۵ گرم بود

میگم من الان هرجور شده باید جورش کنم یادگاری هست که کسی متوجه نشه گم شده یا دزیده شده بعد یه مدتی انشالله بتونم بجاش بخرم النگو هست

نمیدونم بدلشو از کجا گیر بیارم مدل قدیمی هست باید بدلش ساخته بشه ۴میلیون بهم گفتن و نقره ۱۰میلیون چیکارکنم

کار آشناست

کسی که اطلاع داشته کجا میگذارید. برای ما هم اتفاق افتاده. از نزدیک ترین کسی هست که حتی فکرش رو هم نمیکنید متاسفانه

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند