2777
2789

بچه ها یه اقای متاهل اومده خواستگاری دوستم بهش نگفته زن وبچه داره الان تحقیق کردن فهمیدن زن داره حالا میتونه ازش شکایت کنه ؟قبلا دوست بودن نگفته زن داره 😔

خدایا داده ونداده ات راشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل اینکه نمیدونی اینجا ایرانه فکر نکنم تو کشور چند همسری این جرم باشه

والا خیلی ناراحتم پیج همسرشو پیدا کرده مغزم سوت کشید 😢😭😭😭

نه نمیتونه شکایت کنه خداروشکر که متوجه شدن  ولی چطور مرد متاهل اومده خواستگاری و به دختر نگفت ...

نمیدونم والا نکنه المثنی چیزی باشه بخدا ازین ببعد باید شناسنامه دوس پسرامونو نگاه کنیم اعتمادم ازبین رفت 😑

به من يه دفعه يكى از فاميلامون كه يكبار تو نامزدى طلاق داده بود نامزدشو و سابقه بيمارى روانى داشت و كلى اختلاف سنى داشت با من

مادرش زنگ زد از مادرم اجازه بگيره 

تا چندماه افسردگى داشتم من فقط ١٨ سالم بود و از هيچ لحاظ كمبودى نداشتم و عالى 

خيلى دلم شكست از اين كارشون

همش ميگفتم اينا چه فكرى كردن كه زنگ زدن 

دود از سرم بلند ميشد

کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...

شکایت کنه بجایی هم نمیرسه. به نطرم صداشم در نیاره خدا دوسش داشته که نداشته بدبخت بشه ولی زن اولی بیچاره گناهش چیه با هزار امید اومده تو خونه این مرد هرزه . نباید به زنش بگه الحمدالله خدا دوسش داشته بازم

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄
نمیدونم والا نکنه المثنی چیزی باشه بخدا ازین ببعد باید شناسنامه دوس پسرامونو نگاه کنیم اعتمادم ازبین ...

المثنى اسم زنو نميزنه بعدم با ٥٠٠ تومن يه شناسنامه سفيد و اصل يعنى المثنى نباشه ميشه خريد