2777
2789

بنظرتون مقصر کیه؟

من تولدم مهرماهه پارسال گفتم بگیر گوشیم خرابه گف تولدت گفتم باشه تولدم رسید و گف وضعم خوب نیس بمونه چن ماه بعد گفتم مشکلی نیس 

بعد دوربر بهمن ماه گفتم چن تا مناسبت داریم برا همشون ی گوشی بگیر من من کرد و نگرفت درحالیکه میدونستم پول داره از فروردین دگ‌ول نکردم گفتم بگیر همش گف آخر اردیبهشت آخر خرداد آخر تیر اینجوری کش داد منم۱۵روزه گوشیم خاموشه دگ خراب شده دیروز گفتم بگیر دگ خجالت میکشم انقد گوشی مامانمو میگیرم بهت پیام بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان با گوشی کی اومدی

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

گف بمونه آخر مرداد گفتم لازم نکرده همین ماه بگیر بعد کلی بحث گف۱۰مرداد میگیرم منم گفتم تا آخر تیر گرفتی ک هیچ اگ نگرفتی بری ۲۰میلیونم بدی گوشی بیاری دس بهش نمیزنم

هر دو مقصرید تمام😆

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️