هستی۲۰۱۹ مدیر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 4110 عنوان خجالت | مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 83 پست سلامدوستان من وقتی پریود میشم از اینکه نوار از زیر شلوارم معلومه خجالت میکشم از خانواده یا وقتی مهمون داریم مثلا دختر خاله مچیکار کنم؟از اون دست ادمایی هستم که پریود رو مخفی میکنن دست خودمم نیست نمیتونم راحت باشم خواهشا به این موضوع گیر ندید💚💙💖💚💙💖💚💙💖💚💙💖💚💙💖💚💙💖 تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/ 1398/04/29 | 03:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیساناخانمی عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1404 انقدر اینا با حرص میخورن خودمم هووس کردم یه شیشه شیر بخورم... عزیزم🤗خب اگ شیرپاستوریزس بخورین چ اشکال داره مفیدم هست....نکنه دوقولوداری؟ خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
هستی۲۰۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 4110 برا مجردام میشه تو گوگل سرچ کن دربارش بخون میترسم به پرده م اسیب بزنه تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/
شادی_ماه عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 15298 مارکشو بهم میگی هم مارک تافته خوبه هم پنبه ریز...دوتاش رو بخر ببین کدوم برات بهتره ♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
هستی۲۰۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 4110 ببخشید خانما تامپون چیه؟ یه چیزیه میزارن تو واژن بجای نوار تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/
mahssajooon عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 549 عزیزم🤗خب اگ شیرپاستوریزس بخورین چ اشکال داره مفیدم هست....نکنه دوقولوداری؟ خخ نه گشنمه یه دفعه ای هوس کردم عینه بچگیام با شیشه پستونک بخورم البته سر پستونک جدا انداختم
هستی۲۰۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 4110 وااای من عاشق بچه داری بودم الانم دارم شیر کوچولومو واسش درست میکنم اشتباه ریپلای کردی😙 تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/
لوک_خوش_شانس عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 1282 کاملا معلومه چه نواری استفاده میکنی ؟نازکه؟ نوار بهداشتی مسافرتی استفاده کن دیده نمیشه و راحت تری تو این گرما
آیساناخانمی عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1404 خخ نه گشنمه یه دفعه ای هوس کردم عینه بچگیام با شیشه پستونک بخورم البته سر پستونک جدا انداختم آخی😁😁😁😁😁خدانی نی توسلامت نگه داره خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
شادی_ماه عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 15298 چه جنس شلواری سراغ داری مشخص نباشه برا توی خونه؟ اگه مشکی بپوشی که اصن مشخص نمیشه...حالا هر جنسی که میخواد باشه. ...حالا خیلی دیگه چسبون نباشه. ..آدم مهمونی میره عروسی میره ...هیشکی دوست نداره مشخص باشه...شما یه دونه از این نازک ها بگیر با شلوار مشکی معمولی. ..معلوم نمیشه.... ♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹