2777
2789
عنوان

حقوق شرکت ها

36 بازدید | 8 پست

من خیلی ساده بودم فکر می کردم شرکت های خصوصی و نیمه دولتی حقوق کمی می دن.

الان فهمیدم یکسری مشاغل حقوق به دلار می گیرن مثل شوهر دوستم که هر سال اگر آسمون هم به زمین بیاد سفر خارجیشون رو میرن.

یا یه شرکت مخابراتی تلفن همراه به مهندس برقش دو سال پیش صد و خورده ای حقوق میداد.

یا یه کارشناس جز تو یه شرکت خصوصی حدود ۷۰ حقوقش بود.

اغلب هم باید معرفی کنن تا جذبت کنن وگرنه استخدامی بزنن مثل سازمان سنجش و همه عالم و آدم بفهمن و شرکت کنند هم نیست.

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

شرکتای خصوصی اغلب حقوقشون از دولتی بیشتره مخصوصا اگر کارت تخصصی باشه

پارتی و اینا هم زیاد نیاز نیست؛ رزومه ت کامل باشه و کارت خوب باشه میری تو (البته تو ۱ سال اخیر وضع بدتر شده)

معرفی و ریفر هم تاثیر خوبی داره البته منکر نمیشم

شرکتای مهندسی، فناوری و استارتاپ ها طبق تجربه من از بازار کار بهترین حقوقا رو دارن

درخواست دوستی قبول نمیکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

محیطشون برای یه خانم سالمه ؟ شوهر دوست منم کارمند ساده ی یه شرکت خصوصی یک سال پیش ۷۰ حقوقش بود

اره بابا سالمه

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
جاری من بامدرک دیپلم رفت یه شرکت خصوصی حقوقش بالا هست والالیسانسش هم کاربه سختی پیدامیکنه این سریع پ ...

معرف داشته حتما

چون رقیب دیپلمه زیاده کار تخصصی که نیست