هستی۲۰۱۹ مدیر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 4110 عنوان خجالت | مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 83 پست سلامدوستان من وقتی پریود میشم از اینکه نوار از زیر شلوارم معلومه خجالت میکشم از خانواده یا وقتی مهمون داریم مثلا دختر خاله مچیکار کنم؟از اون دست ادمایی هستم که پریود رو مخفی میکنن دست خودمم نیست نمیتونم راحت باشم خواهشا به این موضوع گیر ندید💚💙💖💚💙💖💚💙💖💚💙💖💚💙💖💚💙💖 تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/ 1398/04/29 | 03:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هستی۲۰۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 4110 وای من تهرانی ام ولی خیلی از زبان کردی خوشم میاد و دوست دارم یاد بگیرم بفهمم چیمیگن؟ 😙😙😙 تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/
آیساناخانمی عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1404 این خوب بود شب الان کیپ شده ..رو اعصابمه..با سوزن نمیشه؟؟شما با چاقو کردین؟؟ باسوزن بزنین خب شاید درس شد.من دخترم دوسال ونیمشه ولی قبلناک شیشه شیراستفاده میکردوسوراخ سرشیشه بسته بودباچاقوبازمیکردم خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
هستی۲۰۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 4110 شما میدونی چجوری سوراخ شیشه شیر که کیپ شده رو باز کنم؟؟ازش نمیاد با سنجاق یا سوزن خیاطی تمیز تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/
mahssajooon عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 549 مجردم نمیشه وااای من عاشق بچه داری بودم الانم دارم شیر کوچولومو واسش درست میکنم
هستی۲۰۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 4110 از این بالشتکی ها خیلیییییییی بهتره جذبش اتفاقن چیه اینها گنده انگار بالشت تو شلوار آدمه پنبه ریز صو ... باله داره؟چسب هم داره؟ تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/
mahssajooon عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 549 باسوزن بزنین خب شاید درس شد.من دخترم دوسال ونیمشه ولی قبلناک شیشه شیراستفاده میکردوسوراخ سرشیشه بسته ... عزیزم با دندون بازش کردم مررسی دیگه خیلی حرصم گرفت خخخ
mahssajooon عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 549 باسوزن بزنین خب شاید درس شد.من دخترم دوسال ونیمشه ولی قبلناک شیشه شیراستفاده میکردوسوراخ سرشیشه بسته ... مررررسی آجی
آیساناخانمی عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1404 منیش خوشبختم😍😙 حالا جا رو نگم بهتر بخاطر ترس از شناسایی 😊 هرجور راحتی گلی.....ولی نترسین من غریبم اینجا😊 خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
mahssajooon عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 549 عزیزم با دندون بازش کردم مررسی دیگه خیلی حرصم گرفت خخخ انقدر اینا با حرص میخورن خودمم هووس کردم یه شیشه شیر بخورم...
آیساناخانمی عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1404 عزیزم با دندون بازش کردم مررسی دیگه خیلی حرصم گرفت خخخ ای بابا😊چ مامان بی عصابی😊😊😊اشکال نداره حالابرا دفعات بعدی باچاقوتیزبرش دارسرشو خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
هستی۲۰۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 4110 خیلی عالیه ... مارکشو بهم میگی تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/
mahssajooon عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 549 با سنجاق یا سوزن خیاطی تمیز عزیزم با دندون بازش کردم مررسی دیگه خیلی حرصم گرفت خخخ
آیساناخانمی عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1404 مررررسی آجی فدات خانمی😚 خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
هستی۲۰۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 4110 حالا شما در اون دوران از اون شلوارها که خط لباس زیر معلومه نپوش. ... چه جنس شلواری سراغ داری مشخص نباشه برا توی خونه؟ تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/