2789
عنوان

خجالت

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 83 پست
شما میدونی چجوری سوراخ شیشه شیر که کیپ شده رو باز کنم؟؟ازش نمیاد

بانوک چاقو...

خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نوار های خیلی نازک استفاده کنید چطوری معلوم میشه. ..من میپوشم میرم باشگاه...با شلوار های تنگ و چسبون ...

زیر بعضی شلوارا خط لباس زیر هم مشخصه چه برسه به نوار

تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/
اه اعصابم خورده میترسم پاره بشه...وااای خدا خوابمم میاد

نه نگران نباشین بایه چاقوتیزخیلی آروم نوکسوسوراخ کنین.همه سرشیشه شیرای داروخانه سرشون بستس بایدبازشون کرد

خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
نه نگران نباشین بایه چاقوتیزخیلی آروم نوکسوسوراخ کنین.همه سرشیشه شیرای داروخانه سرشون بستس بایدبازشو ...

این خوب بود شب الان کیپ شده ..رو اعصابمه..با سوزن نمیشه؟؟شما با چاقو کردین؟؟

مرسی عزیز دلم جمله خاصی تو ذهنم نیست کلا خیلی علاقه دارم یاد بگیرم واقعا زبانتون زیباست

ممنون عزیزم لطف داری واقعازبان کردی زیباست وماافتخارمیکنیم ب کرد بودنمون😍😍😍

زیر بعضی شلوارا خط لباس زیر هم مشخصه چه برسه به نوار

حالا شما در اون دوران از اون شلوارها که خط لباس زیر معلومه نپوش. ...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
 فضولی نیس کجای کرمانشاه؟من خودم ساکن کرمانشاهم آخه....جهاد...خوشبختم همشهری گیانگم😘

منیش خوشبختم😍😙

حالا جا رو نگم بهتر بخاطر ترس از شناسایی 😊

تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/