هستی۲۰۱۹ مدیر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 4110 عنوان خجالت | مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 83 پست سلامدوستان من وقتی پریود میشم از اینکه نوار از زیر شلوارم معلومه خجالت میکشم از خانواده یا وقتی مهمون داریم مثلا دختر خاله مچیکار کنم؟از اون دست ادمایی هستم که پریود رو مخفی میکنن دست خودمم نیست نمیتونم راحت باشم خواهشا به این موضوع گیر ندید💚💙💖💚💙💖💚💙💖💚💙💖💚💙💖💚💙💖 تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/ 1398/04/29 | 03:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیتیجودی عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 2872 عزیزم از همین نوار بهداشتی ها که بالای صفحه گوشیت توی همین سایت هست بخر خیلی نازک و جذب بالا داره هیچی اصلا معلوم نمیشه
آیساناخانمی عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1404 شما میدونی چجوری سوراخ شیشه شیر که کیپ شده رو باز کنم؟؟ازش نمیاد بانوک چاقو... خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
هستی۲۰۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 4110 نوار های خیلی نازک استفاده کنید چطوری معلوم میشه. ..من میپوشم میرم باشگاه...با شلوار های تنگ و چسبون ... زیر بعضی شلوارا خط لباس زیر هم مشخصه چه برسه به نوار تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/
mahssajooon عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 549 بانوک چاقو... اه اعصابم خورده میترسم پاره بشه...وااای خدا خوابمم میاد
هستی۲۰۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 4110 نازکه ولی خیلی نه تاره درازم هست نارنجیه بعدا خاستی بت میگم ولی مطمعنم معلوم نیست ۲ تا شورت بپوش و ی ... جذبش چطوره؟ تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/
بیتیجودی عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 2872 هرجمله ای دوسداری بگوتابرات ترجمه کنم ب زبان کوردی😍 مرسی عزیز دلم جمله خاصی تو ذهنم نیست کلا خیلی علاقه دارم یاد بگیرم واقعا زبانتون زیباست
آیساناخانمی عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1404 اه اعصابم خورده میترسم پاره بشه...وااای خدا خوابمم میاد نه نگران نباشین بایه چاقوتیزخیلی آروم نوکسوسوراخ کنین.همه سرشیشه شیرای داروخانه سرشون بستس بایدبازشون کرد خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
شادی_ماه عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 15297 جذبش چطوره؟ خیلی عالیه ... ♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
هستی۲۰۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 4110 تامپون هم میتونی استفاده کنی مجردم نمیشه تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/
mahssajooon عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 549 نه نگران نباشین بایه چاقوتیزخیلی آروم نوکسوسوراخ کنین.همه سرشیشه شیرای داروخانه سرشون بستس بایدبازشو ... این خوب بود شب الان کیپ شده ..رو اعصابمه..با سوزن نمیشه؟؟شما با چاقو کردین؟؟
snowball عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 17427 جذبش چطوره؟ من خون ریزیم شدیده و زود عوض میکنم خوبه کامل میگیره و مشبکه برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
آیساناخانمی عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1404 مرسی عزیز دلم جمله خاصی تو ذهنم نیست کلا خیلی علاقه دارم یاد بگیرم واقعا زبانتون زیباست ممنون عزیزم لطف داری واقعازبان کردی زیباست وماافتخارمیکنیم ب کرد بودنمون😍😍😍 خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
شادی_ماه عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 15297 زیر بعضی شلوارا خط لباس زیر هم مشخصه چه برسه به نوار حالا شما در اون دوران از اون شلوارها که خط لباس زیر معلومه نپوش. ... ♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
هستی۲۰۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 4110 فضولی نیس کجای کرمانشاه؟من خودم ساکن کرمانشاهم آخه....جهاد...خوشبختم همشهری گیانگم😘 منیش خوشبختم😍😙حالا جا رو نگم بهتر بخاطر ترس از شناسایی 😊 تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/