2777
2789
عنوان

یه سوتی براتون تعریف کنم 😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 59 پست
یعنی خودش نگفت چرا دستم رو محکم گرفتی و تا اخر بازار هم رفتی و باز اون هیچی نگفت

نه هیچی نگفت فقط با تعجب نگاه میکرد و سریع راه میرفت منم کنارش 😂

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته نباشی....چندسالت بود؟پدرومادرت چطورمتوجه نشدن ک بگن دستشو ول کنی

اونا مشغول بودن اصلا نفهمیدن من کجام 😐

فکر کنم سوم راهنمایی 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
هیچی بت نگفت؟😐

نه دو تا پا داشت چند تا اضافه شد و رفت 😢😢😂

وای خدا چقد خندیدم چشام اشک زد 

واقعا حق داشتن بخندن؟!!

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
منم دیروز با خواهرشوهرام رفته بودم بیرون خرید خاستم ب شوهرم تیشرت بگیرم ک ب ی مانکنه سلام خسته نباش ...

😆😆😆😆واسه منم یبار پیش اومده😂😂

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه بودم تو بازار داشتم با مامانم میرفتم خیلی شلوغ بود هر کی رد میشد میزد بهم ۸ سالم بود لجم میگرفت بخودم گفتم ابندفعه کسی بهم بزنه میزنمش   مامانمم دستمو میکشید که بیریم بیرون که یه مرده خورد بهم    منم زدم در باسنش  وای ی آقاهه عصبانی شد  یه چیزایی داشت میگفت چون شلوغ بود رد شد رفت شانس آوردم😁😁😁

اونا مشغول بودن اصلا نفهمیدن من کجام 😐 فکر کنم سوم راهنمایی 

خب خداروشکر زیاد بچه یا بزرگ هم نبودی سنتون بهم میخورده فک کن اون سربازه گفته خداروشکر یکی هم عاشق من شد 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
بچه بودم تو بازار داشتم با مامانم میرفتم خیلی شلوغ بود هر کی رد میشد میزد بهم ۸ سالم بود لجم میگرفت ...

😂😂😂گفته عجب بچه پرروییه

منم رفتیم داروخونع بعد اشتباهی رفتم تو ی ماشین دیع نشستم طرف شوهرم نبود ولی ماشینش مث ما من اشتباهی ...

واااااای منم همینجوری یه بار رفتم مغازه داشتم با دخترم صحبت می‌کردم میومدیم در ماشین باز کردم نشستم میخوام دخترمم بغل کنم دخترم حیرت زده نگام می‌کرد گفت مامان پس بابا گفتم په این عمو خو بابای دیگه برگشتم به شوهرم بگم په دنیا چش شده تو رو نمیشناسه مرده دهن باز نگام می‌کرد 😲 بعد با جیغ پیاده شدم نگاه کردم شوهرم  رفته بود جلو تر ایستاده بود منم با دو رفتم تو ماشین خودمون شوهرم گفت راحت باش عزیزم  منم خون تو بدنم جریان نداشت سفید سفید شده بودم شوهرم رفت جلو تر برام آب میوه گرفت آبمیوه رو خوردیم حالا بخند کی بخند مگه میتونستم جلو خودمو بگیرم 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
بیچاره سربازه.... گفته اینجا عجب شهریه حتما😁😁😂😂😂😂

وای دستش تو دستم هم قدم با هم ولش نمیکردم 😂😂