2777
2789
عنوان

یه سوتی براتون تعریف کنم 😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 59 پست

منم میرم مغازه اکثر وسایلاشونو میریزم مخصوصا میوه فروشی

یبارم تو ی فروشگاه خیلی شیک روغن مایع از دست افتاد ترکید همه جای فروشگاه روغنی شد خیلی بدجور

بعد صندوقدار اومد دید گفت اشکال نداره همکارم تمیز میکنه منم گیر داده بودم خودم تمیز میکنم و ول کن نبودم همه نگا میکردن آخرش همسرم بزور آوردم بیرون

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
واااااای منم همینجوری یه بار رفتم مغازه داشتم با دخترم صحبت می‌کردم میومدیم در ماشین باز کردم نشستم ...

گقته عجب زنیه مجبور میکنه بچش بهم بگه بابا 😂

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میرم مغازه اکثر وسایلاشونو میریزم مخصوصا میوه فروشی یبارم تو ی فروشگاه خیلی شیک روغن مایع از دس ...

چه پیله ای کرده بودیا صاحب مغازه رو هول میدادی رو روغنا لیز بخوره😂😂

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
گقته عجب زنیه مجبور میکنه بچش بهم بگه بابا 😂

آره بنده خدااا 😊🙊

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

منو شوهرمن یبار سوار تاکسی شدیم شب بود از قضا من طرف در نشستم،راننده هم نگه داشت نفر سوم رو عقب سوار کنه فک نمیکردم از در سمت چپ بخاد بشینه،خلاصه ک مسافر جدید نشست رو من ،منم هول شدم شوهرمم فقط نگا میکرد با دهن باز بعدش کلی دوتایی تو خونه میخندیدیم

خدایا عدالتت کو پس... منکه له شدم زیر درد
چه پیله ای کرده بودیا صاحب مغازه رو هول میدادی رو روغنا لیز بخوره😂😂

مثلا شرمنده بودم از گندی ک زدم میخواستم جبران کنم

مطمئنم یکم دیگه اصرار میکردم با تی میزد تو صورتم ک برم😂😂😂

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
منم میرم مغازه اکثر وسایلاشونو میریزم مخصوصا میوه فروشی یبارم تو ی فروشگاه خیلی شیک روغن مایع از دس ...

یکی مثل تو انقد شرمزده میشه یکی مث رفیق من میریزه و میپاشه ریلکس رد میشه از کنار دسته گلاش

مثلا شرمنده بودم از گندی ک زدم میخواستم جبران کنم مطمئنم یکم دیگه اصرار میکردم با تی میزد تو صورتم ...

پول روغنو حساب کردی..؟

سوال شد برام😁😁😁

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان
چقدر شبیه همه کارامون😂

نمیدونم چرا ی چیزی برمیدارم عین کوه ریزش میکنه بقیش😂😂😂زمین خوردنمم خوبه 

مثلا شرمنده بودم از گندی ک زدم میخواستم جبران کنم مطمئنم یکم دیگه اصرار میکردم با تی میزد تو صورتم ...

منم یه بار نذری بردم ریخت جلو خونه طرف منم نشسته جمع میکردم هی هم میخندیدم اونم با تعجب نگام میکرد 😢😢😢😢😭

یبارم جلو نونوایی بودیم شوهرم رفته بود نون بخره،ی آقایی نون بدست اشتباهی نشست تو ماشینمون یکم با تعجب ب هم زل زدیم یهو گف عه ببخشید رفت ماشین جلویی نشست

یکی مثل تو انقد شرمزده میشه یکی مث رفیق من میریزه و میپاشه ریلکس رد میشه از کنار دسته گلاش

من هول کرده بودم خیلی😂😂😂