2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بياين كمكم كنيد

172 بازدید | 27 پست

من يا يكي دوست بودم حدود دوسال پيش 

حالا نميخام با تمام جزئييات بگم كه حوصلتون سَر بره

اين با يه زن متاهل دوس بود و به من هميشه دروغ ميگف 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از اينكه من فهميدم باهاشه تموم شد همه چي بين ما  خيلي اومد و رفت سراغم همشم ميگف قول ميدم ...

دورشو ی خط بزرگ بزن. بهشم اجازه نده که دوباره پاشو تو زندگیت بزاره.

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

بگو دیگه

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

فکر ازدواج با چنین شخصیم نباش.که نتیجش همش خیانت...کردن بهته

عزیزم کسی که یبار یه کاریو انجام بده دوباره هم انجام میده حتی راحتتر و بدون عذاب وجدان و انقدر ماهر میشه که شاید اینبار شما حتی نفهمی

ببین این تجربه ی من بود عزیزم

من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...
خيلي اومد و رفت  اين اواخر اومد سراغم كلي قسم و ايه كه دوست دارم  بعد از حدود شايد 6 ماه ...

حرفاش دروغه.اعتماد نکن.

بخدا یاد حرفای دوست پسر خودم افتادم 

۱ سال تموم رفت و اومد هربارم میگفت عوض شدم دیگه خوب شدم 

فقط تو موندی واسم و از این‌جور حرفا 

ولی بازم تکرار کرد ...

عزیزم ذات ادمارو نمیشه عوض کرد 

خواهشا بیخیالش شو