2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونمون کردی با این تاپیک تکراری. برای اونا که دارن میگی تاج زندگیت مستدام؟ مگ ما که چادر نداریم بنده خدا نیستیم؟ عزیزم من حج ابن کامله مغنعه هم تا نزدیک نافم  از نظر شما تاج بندگی رو سرمه یا خیر؟ 

خونمون کردی با این تاپیک تکراری. برای اونا که دارن میگی تاج زندگیت مستدام؟ مگ ما که چادر نداریم بنده ...

شما تاج سرین عزیز دلم

من جسارتی خدمت شما نکردم انشالله زنده باشید

تاج بندگیت رو سرت مستدام عزیزم

مرسی عزیزم😍

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
فدای تو بشم 

خدانکنه عزیز

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
شما تاج سرین عزیز دلم من جسارتی خدمت شما نکردم انشالله زنده باشید

متوجه هستم عزیزم من میگم خوبه برخوردا مثل هم باشه. چادری داریم مفسد فی الغرض مانتوییه مو پریشان داریم عبادات به جا...  ملاک فقط چادر نیست بندگی کردن خدا هست اینکه قلبت مهربون باشه و دستت به خیر اینکه قلب نشکنی و...  بنظرم تاپیک بعدیت این باشه کیا چادر به اجبار رو سرشونه چرا.. من یه شهرستان کوچیک هستم همه اجبار چادر دارن و اصلا عقیده قلبی بهش ندارن و هزار تا کار در کنارش.. من میگم هرچی رو این موضو غات فشار نباشه آدم با بینش بیشتر با عشق سرش میکنه 

من یادم ۱۳ ساله که بود مامانم برای خواهرم چادر خریده بود منم حسودی میکردم چرا برای اون خریدی منم میخوام دعوا راه انداخته بودم تو اونو بیشتر دوست داری 😐😂😂😂بعد دوروز قهر کردن چادر ملی خرید برام😎😁😂