دوستای خوب و مهربونم ، پسرم ۵ سال و نیم سنشه. میخوام کلاس ببرمش .
دوست داشتم کلاس چرتکه بره اما الان مرددم مبادا تحت فشار قرار بگیره . بیشتر دوست دارم یه مهارت عملی یاد بگیره. میشه لطفا تجربیات و دانسته های خودتونو در این زمینه بگین ؟ چه پیشنهاداتی دارین؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزيزم خودتو نبين كه دوسداري مهارت علمي يادت بگيره يا چي ببين خود بچه چي دلش ميخواد چندتا كلاس رو د ...
میدونی چیه عزیزم، والا الان جامعه جوری شده که صرف تحصیلات داشتن مدرک آدمو به جایی نمیرسونه. میگم شاید بعدها بگه جای اینکه کلاسای علمی و ...فرستادید منو یه مهارت فنی هم بهم آموزش میدادین. آخه همسرم دبیر هستن ولی چون هنرآموزه هنرستان هست کار جانبی داره و اصل در آمد زندگی ما از این طریقه. یعنی عملا تحصیلاتش چندان توفیری نداشته بیشتر مهارت فنی به دردمون خورد
میدونی چیه عزیزم، والا الان جامعه جوری شده که صرف تحصیلات داشتن مدرک آدمو به جایی نمیرسونه. میگم شای ...
خب عزیزم پسرت هنوز خیلی خیلی کوچیک هست...و الان عملا توی کار فنی مهارت پیدا نمیکنه...انشاالله بزرگتر که شد؛ ببرینش کلاسای مختلف...بهش فشار نیارید که از همه چی زده شه