2777
2789
عنوان

فرزندم را چه کلاسی ببرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 21 پست

بنظرم الان که میخواد بره پیش دبستانی ببرش کانون فرهنگی یا ببرش کلاس نقاشی بزار خلاقیتش کامل باز شه و اینطوری تو پیش دبستانی از همه بهتر هستش و اینطوری چون بهترینه و حس خوبی بهش دست میده و رفته رفته تو پایه های دیگه علاقه مند به درس میشه و همیشه دوس داره اول باشه

نمیدونم تونستم منظورمو بفهمونم یا نه

خب عزیزم پسرت هنوز خیلی خیلی کوچیک هست...و الان عملا توی کار فنی مهارت پیدا نمیکنه...انشاالله بزرگتر ...

بله درست میگید. 

گرچه انگاری بدش نمیاد و عملا کارای باباشو تقلید میکنه .به یه سری کارای رایانه ای وارده. یه بار باباش میگه یاد میگیره . بعد به من آموزش میده 😓 

ولی حرف شما هم متینه😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم الان که میخواد بره پیش دبستانی ببرش کانون فرهنگی یا ببرش کلاس نقاشی بزار خلاقیتش کامل باز شه و ...

بله عزیزم خوب گفتی😊

البته خیلی مبتدی با نگارش حروف و صداها آشنا شده یه کلاس هفته ای ۱ جلسه بردمش که اذیت هم نشه ولی انگاری بیشتر از نوشتار فارسی به اعداد و ریاضی گرایش داره

میدونی چیه عزیزم، والا الان جامعه جوری شده که صرف تحصیلات داشتن مدرک آدمو به جایی نمیرسونه. میگم شای ...

مثله همیم منم شوهرهنراموزه هنرستانه و درامدش از همون کارهای فنیه...با کارهای مربوطه

مثله همیم منم شوهرهنراموزه هنرستانه و درامدش از همون کارهای فنیه...با کارهای مربوطه

چه جالب😊

باز خدا رو شکر یه مهارت فنی بلدن . واقعا اگه واسه ما این شرکت نبود با اون حقوق معلمیش نمی شد زندگی کرد