2777
2789

سایز کهنه رو میخوام....میخوام برش بزنم ولی نمیدونم چ سایزی برش بزنم ..فعلا واسه نوزاد 2 یا 3 ماه ب بالا میخوام تا 6 ماه.

میدونم یه عده الان میان میگن کهنه چیه بابا😁و شروع میکنن ب بحث

لازمه بگم پوشک هم میکنم ..ولی خودم دوس دارم روزی یکی دوبارم کهنه کنم 😊 

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم عزیزم اطلاعی ندارم من فقط خواهر شوهرمو دیدم که کهنه میکنه دخترشو اونم سایز بزرگ میخره همیشه . البته اینم بگم مخصوصا که کهنه میکنی خیلی خوب وازلین بچه بزت بهش خدایی نکرده نسوزه بچه ❤ من کلا هر دفعه دخترمو پوشکشو عوض کنم حتما میشورم و خوب خشک میکنم وازلین میزنم هر دفعه همینارو تکرار میکنم الان یک سال و نیمشه یه بارم نسوخته 

خواهر شوهرم هم نمیشوره هم وازلین نمیزنه بچه بیچاره بدجوری سوخته و زخم میشه همیشه خیلی اذیت میشه هرچقدرم میگم گوش نمیده 😣😣😣😣

چرا کهنه آماده نگرفتی ؟؟؟اونا خودشون برش زده هستن

شنیدم اونا جنسشون خوب نیست ...مامانم از اون قدیمیا داره میخوام همونا رو خودم برش بزنم.

عجیبه که شستن کهنه رو دوست داری این یکی دیگه خیلی جدید بود تو نی نی سایت😐😐😐

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
شما میدونی کهنه آماده چه مارکی خوبه؟

سیسمنیا برو بهت میدن...یه جور هست مثه نخ پنبه نرم و جاذبه...

خداوند مرا عاشقانه دوست میدارد...و تمام احتیاجات مرا برآورده میسازد...ممنونم خدای مهربون و رئوفم😚😚
نمیدونم عزیزم اطلاعی ندارم من فقط خواهر شوهرمو دیدم که کهنه میکنه دخترشو اونم سایز بزرگ میخره همیشه ...

آخ آخ ..مرسی ک گفتی ..باشه حتما رعایت میکنم

نمیدونم عزیزم اطلاعی ندارم من فقط خواهر شوهرمو دیدم که کهنه میکنه دخترشو اونم سایز بزرگ میخره همیشه ...

وااای راست میگی جدیدا بچم زیاد میسوزه الان شما گفتی متوجه شدم میشورمش خشکش نمیکنم

عجیبه که شستن کهنه رو دوست داری این یکی دیگه خیلی جدید بود تو نی نی سایت😐😐😐

روزی یکی دوتا کهنه شستن برام سخت نیست اصلا...ممنون ک نگرانم هستین😌 ولی دوس دارم امتحان کنم بخاطر یسری مطلب ک درموردش خوندم.

البته زیادم جدید نیست یه سرچی بزنین تو همین نی نی سایت کلی مطلب درموردش هست...البته جز سایزش !

روزی یکی دوتا کهنه شستن برام سخت نیست اصلا...ممنون ک نگرانم هستین😌 ولی دوس دارم امتحان کنم بخاطر یس ...

باشه رلحت باش😊😊

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

خواهر شوهرت جاری من نیست🤔🤔😅

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿