2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی خرافاتیه

572 بازدید | 43 پست

فوق لیسانس آمار داره، معلم آمار و ریاضیه ولی یه افکار وحشتناکی داره که نگو

مثلا اگه یه نفر پاش بشکنه میگه این داره تقاص گناه پس میده. یا یه نفر چکش برگشت بخوره میگه پولش حلال نیس برکت نمیکنه

واقعا انرژی منفی میده. اصلا نمیشه پیشش حرفی زد، همش زندگی من و بقیه رو قضاوت میکنه. میگه من چون خیلی با خدا هستم، یه چیزایی بهم الهام میشه...🫠🫠🫠 خب بعضی وقتا مشکل برای هرکسی ممکنه پیش بیاد. ولی اون میگه هر مشکلی یه علت معنوی داره. خیلی به من استرس میده. نمیتونم پیشش خودم باشم و درددل کنم حتی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سری بعد بهش بگو ، این امتحان الهیه که میخواد ببینه چه واکنشی نشون میدیم نه حتما تاوان گناه !

بگو قرآن رو یکم بخون ببین خدا گاهی اوقات امتحان هم میکنه با سختی ها

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

اولیاءالله و تا بعد مرگشون کسی نمیفهنید کرامت دارن بعد به خواهرت الهام میشه😂بگو حکم غیبتم میدونی ح ...

نمیدونم والا. باور کن پریروز باهاش حرف زدم، از شدت استرس و انرژی منفی که بهم داد شبا کابوس میبینم

یعنی هیچ اتفاقی تا حالا برای خودش پیش نیومده؟؟؟؟ مریض نشده؟ بدبیاری نیاورده؟؟ کارش گره نخورده؟

برای خودش اگه چیزی پیش بیاد، میگه امروز چون نمازم دیر شد یا از یاد خدا غافل شدم اتفاق برام افتاد

دیووووووونه میکنه آدمو

امام سجاد مدت طولانی مریض بودن ،اون برای چی بود!!!این چه حرفی هست ایشون میزنن،

جز خدا کسی حکمت اتفاقاتوونمیدونه شاید سالها بعد آدم بفهمه به قول شما امام سجادو خدا برای حفظ امام بعدی تو کربلا مریض کرد

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻