2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 22 پست
زبون درازی و توقع بی جهتشم مال خونواده پسر😑

و همچنین نظرات و دخالت های بیجا ....

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان که فعلا  وظیفه شده همه ی این کارا رو انجام میدن تازه مراقبت های قبل و بعد از زایمان هم به ...

دقیقا من ۴ماه خونه مامانم بودم.چون یه شهر دیگه هستم کسی پیشم نبود ۲ماه قبل زایمان رفتم بچم ۲ماهه شد برگشتم.مادرشوهرمم همونجاست اما بچه ک ب دنیا اومد با صدتا پیغام پسغام اومد دیدش.آخرشم شوهرم جواب خوبیای مامان بابامو یه جور دیگه داد....اه...بازم یادم افتاد

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
شاید دستش خالیه بنده خدا

نبابا کجا خالیه

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

نمیدونم شوهرم میگه وظیفه خونوادته مگه مادر من نداده

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
مگه خانوادش همه رسوم رو رعایت کردن؟وظیفه نیست لطفه لطفا انقدر مقابل همسراتون بی زبون نباشید

اخه نمیدونم واقعا چیکار کنمممم