خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه شوهر خوبی داری . خب وقتی اینقدر عاقل و فهمیده ست بذار خودش برای بچتون خرید کنه . این سیسمونی دادن دیگه چه رسم مضخرفیه ! آدم یه ازدواج می کنه نباید که تا آخر عمر طلبکار مامان باباش باشه
دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن . بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان 😘
منم شوهرم میخره راستش دلم نمیاد بابامو تویه دردسر بندازم ما رسم نداریم ولی خب یکم دلم گرفته خیلی نه اینکه بگم نخریدن ها نه از خدا دلم گرفته که بهشون اونقدری نداد که حداقل یه کم جهاز بهم بدن موقع عروسی یا سر عقد و عروسیم یه چیزی بدن ...دلم پره خیلی از خدا دلگیرم😔
مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘
جهاز بدن..سیسمونی بدن...بعد از زایمان از دخترشونو نوشون نگهداری کنن...تا آخر عمرم دلواپس دخترشون باش ...
بعدشم که نوه یه ذره بزرگتر شد همه ش نگهداری کنن ازش که زن و شوهر به کاراشون برسن . واقعا انگار به خاطر همینه که اکثرا دوست دارن پسر دار بشن .چون خیلی دیدم که پسررو زن میدن و دیگه ولش می کنن به امان خدا و تازه ازش انتظار کمک هم دارن
دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن . بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان 😘
الان که فعلا وظیفه شده همه ی این کارا رو انجام میدن تازه مراقبت های قبل و بعد از زایمان هم به عهده ی خانواده ی دختره 😑