2777
2789
عنوان

سیسمونی

246 بازدید | 22 پست

الان ۱ماه دیگه بچم بدنیا میاد خونوادم اصلا بفکر نیستن چیزی بخرن هرچیم الان خریدم شوهرم خریده اونروز میگه میخوان نخرن بگن خودم برای بچم خرید کنم ندار ک نیستم ولی مامانم تکلیفمونو روشن نمیکنه اینارم گفت من پولشو میدم  شما خرید کنین من الان چیکار کنم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

شايد خب دستشون تنگه 

بهش بگو فلان روز ميخوايم بريم خريد كنيم ذيگه بچه داره دنيا مياد وسايلش آماده باشه، اگه گفت نه دست نگه داريد كه يعني ميخواد بخره اگه نه حرفي نزد خودتون بخريد 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه شوهر خوبی داری . خب وقتی اینقدر عاقل و فهمیده ست بذار خودش برای بچتون خرید کنه . این سیسمونی دادن دیگه چه رسم مضخرفیه ! آدم یه ازدواج می کنه نباید که تا آخر عمر طلبکار مامان باباش باشه 

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
چه شوهر خوبی داری . خب وقتی اینقدر عاقل و فهمیده ست بذار خودش برای بچتون خرید کنه . این سیسمونی دادن ...

جهاز بدن..سیسمونی بدن...بعد از زایمان از دخترشونو نوشون نگهداری کنن...تا آخر عمرم دلواپس دخترشون باشن....ب کدامین گناااااه ؟؟؟

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

منم شوهرم میخره راستش دلم نمیاد بابامو تویه دردسر بندازم ما رسم نداریم ولی خب یکم دلم گرفته خیلی نه اینکه بگم نخریدن ها نه از خدا دلم گرفته که بهشون اونقدری نداد که حداقل یه کم جهاز بهم بدن موقع عروسی یا سر عقد و عروسیم یه چیزی بدن ...دلم پره خیلی از خدا دلگیرم😔

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘
جهاز بدن..سیسمونی بدن...بعد از زایمان از دخترشونو نوشون نگهداری کنن...تا آخر عمرم دلواپس دخترشون باش ...

بعدشم که نوه یه ذره بزرگتر شد همه ش نگهداری کنن ازش که زن و شوهر به کاراشون برسن . واقعا انگار به خاطر همینه که اکثرا دوست دارن پسر دار بشن .چون خیلی دیدم که پسررو زن میدن و دیگه ولش می کنن به امان خدا و تازه ازش انتظار کمک هم دارن 

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
بعدشم که نوه یه ذره بزرگتر شد همه ش نگهداری کنن ازش که زن و شوهر به کاراشون برسن . واقعا انگار به خا ...

دقیقا خانواده شوهر من.تا حالا هیچی ندیدم ازشون😑

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

واا خب خودت بخر 

مگه نگف پولشو میدم.بعد پولشو اگه دادن ک دستشون درد نکنه

اینا وظیفه خونواده دختر نیستااا.فقط ی لطفه

نمیشه ک هم دختر بدن.هم جهاز بدن.هم سیسمونی😑 من ک اصلا خوشم نمیاد

بعدشم که نوه یه ذره بزرگتر شد همه ش نگهداری کنن ازش که زن و شوهر به کاراشون برسن . واقعا انگار به خا ...

اره زحمتا پسرو میندازن گردن خونواده عروس

خودشون حاضر نیس حتی توبارداری کمک عروس بدن

اما خودشون مشکل داشته باشن درجا میزنگن پسرشون

واا خب خودت بخر  مگه نگف پولشو میدم.بعد پولشو اگه دادن ک دستشون درد نکنه اینا وظیفه خونواده د ...

الان که فعلا  وظیفه شده همه ی این کارا رو انجام میدن تازه مراقبت های قبل و بعد از زایمان هم به عهده ی خانواده ی دختره 😑