2777
2789
عنوان

لباسموبدم ؟؟

161 بازدید | 18 پست

اقوام شوهرم یه لباسمو قرض میخاد 

دلم جور نیس بدم ادم بدی نیسااا تمیزم هستن 

لباسمم  نو نو نیس.

بدم؟؟

گفتم بیا ببر تن کن اندازت میشه شاید کمی برات تنگ بشه 

گف اگرناراخت نمیشی گفتم چه ناراحتی

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

منم خوشم نمیاد ازاین کارها ولی چاره ای نیست.بده دیگه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشم نمیاد ولی آدم نمیتونه روشونو بندازه زمین😕

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

همیشه اون کاری رو بکن که دلت میخواد. اگه راضی نیستی نده.

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

چون خودم بدم میاد قرض بگیرم جورنیسم قرض بدم العی تنش نشه

خب ازمن شونه هاش پهنتره لباسم کته ها

شومیز زیرشم بدم؟؟؟😒😒😒

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

اشکال نداره بده من ازکسی لباس نمیگیرم اما کسی بخوادمیدم بهش بعدم میدم خشکشویی

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
دیگه حالا ک گفتی..میخوای بگی نمیدم

وقتی گفته بده بگم نمدم؟

گتم شاید کمی بهت تنگ بشه حالا بیا تنت کن ببین

بعدم الان گفتی بیابگیردیگه بایدبدی

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين