2777
2789
عنوان

لباسموبدم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 18 پست
وقتی گفته بده بگم نمدم؟ گتم شاید کمی بهت تنگ بشه حالا بیا تنت کن ببین

خب بذار بیاد حالا شاید اصن تنگ بود

ولی اگه نلود بده بهش دیگه چ اشکالی داره کار ی نفر راه میفته

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
اگه دوس نداری بده که نده اگه هم دادی که دیگه نگو دلم نیست یا این حرفا

چون خودم دلم نیس ازکسی بگیرم میگم چجور کسی میگیره😒😒

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعدم الان گفتی بیابگیردیگه بایدبدی

خو@چجور بگم نیا؟اون میدونسه کت دارم که پرسیده 

بگم نه؟

به قولی نو نو نیس 

میمونه مجلس خیلی دور بپوشم چندسری پوشیدم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
خب بذار بیاد حالا شاید اصن تنگ بود ولی اگه نلود بده بهش دیگه چ اشکالی داره کار ی نفر راه میفته

همینو میگم

ملت میگن دلت نیس نده

دلم چرانیس چون هودم نمگیرم میگم مردم چجور میگیرن ازطرفی میگم ادمه ببره بپوشه بجاکلی پول دادن

میدونمم تنگ@میشه چون به خودم تنگ کمی اونم ازمن شونه پهن تره