2777
2789
منم پدرشوهر دارم ولی اصلا اونو به حساب نمیاره و محلش نمیده ؛با نامزد من میشینن آروم حرف میزنن؛ مهمون ...

اخ اخ اخ شما دقیقا تمام خاطرات گند دوران عقد منو جلوی چشام اوردی اینکه با هم میشستن اروم اروم گپ میزدن بیرون رفتناشون باهم بود پدرشوهرم می موند خونه.اینکه شوهرم منو تو یه اتاق ول میکرد میرفت جیک جیک در گوش مامانش میگفت دست به موهاش میکشید😔اینکه مادرشوهرم شبا شوهرشو ول میکرد تو بغل پسرش میخوابید( همسرم تعریف میکرد که میومد سرشو میذاشت رو دستم) اوایل عروسیمون به حدی گریه میکرد و با من لج میکرد من همش ترسم این بود همسرم ولم کنه بره.تمام تلاششو میکرد منو از چشم پسرش بندازه خیلی هم موفق شد) الان من و شوهرم که عاشق هم بودیم خیلی معمولی داریم زندگی میکنیم.هنوزم وقتی همو میبینن همسرم کلا با من کاری نداره

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
مطمئنم یادش میدن و میدونم دوسم داره ولی جلوی دوست و دشمن خارو ذلیلم کرد تو این مدت انگار نه انگار زن ...

اووووه قهر چیه من خواهر خودم نمیدونییی چیا كشید تو نامزدیش انقدر اذیتش كردن پوست استخون مونده بود وقتی رفت خونه ی خودش شوهرش از این رو  ب اون رو شد كلا عوض شد خیلی خوب شدن باهم باورت نمیشه یه هفته قبل عروسیش دعوا شد خواهرمیخواست جدا بشه جهازشو بیاره خونه مامانم.همه باعث و بانیش هم مادرشوهر نكبتش بود. اصلا براش مهم نبود ك جدا بشن.عادی بود براش.بچه هاشو با ذات خرابش یكی یكی بدبخت كرده.این چیزا كم نیست. ینام اگه جدا میشدن الان دوتا ادم شكست خورده بودن اما الان خداروشكر خوبن.مادرشوهرش داره حسودیشو میكنه

اگه قراره من اونی باشم كه تو میخوای دیگه من ،من نیستم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم. من از روزی که اومدن خواستگاری تا الان یکبار تو روب مادر همسرم بی احترامی نکردم یعنی تربی ...

عزیزدلم واسه شما انسان بودن من تمام اینکارارو کردم هیچی نخواستم ولی بدتر شدن کلا حسابم نکردن برام خرج کنن.مادرشوهرم برای من لباس عروس نگرفت برای خودش ۸۰۰ تومن پیرهن مجلسی خرید نمیشه گفت این نسخه رو همه جواب میده

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
واسه من تو جلسه خواستگاری خودشو نشون داد؛ما اصلا حرف تعدادسکه مهریه رو نزدیم و اونی که فامیل اونا بو ...

روز بله برون که قرار بود شبش مراسم باشه... همسرم و خواهرشون جواب آزمایش رو آوردن خونمون... بعد همسرم گفت میخوام با شما صحبت کنم از مادرم اجازه گرفتم و رفتیم تو یه اتاق دیگه... همسرم گفت شما چقدر برای مهریه نظرتونه! میخوام الان بدونم که تو جلسه دیگه بزرگا بحثی نکنن.... متوجه شدم پدر ایشون ازش درخواست کرده بپرسه... منم گفتم نظرمون 114 تاس با یه سفر مکه و مهر السنه(مهریه حضرت زهرا) سلام الله علیها... سه سال پیش 114 تا زیاد نبود... در مقابل مهریه هایی که میزدن... ایشون خوشحال شد و شب مراسم که کل فامیلشون بودن هیچ بحثی نشد فقط تو دفتر بله برون نوشتن... ما از اول آسون گرفتیم و آسون شد همه چیز... بعضیا خودشون کاری میکنن دخترشون با بحث و ناراحتی بره خونه بخت یا از چشم خانواده شوهر بیوفته... توکلمون باید به رزاق باشه و بس. 

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
اخ اخ اخ شما دقیقا تمام خاطرات گند دوران عقد منو جلوی چشام اوردی اینکه با هم میشستن اروم اروم گپ میز ...

من که میرفتم خونشون نامزدم میترسه به من دست بزنه،کلا پیش مادرش منو تحویل نمیگیره و همش میخواد ضایع کنه منو و مثلا مامانش هم از من طرفداری میکنه ، بخوره تو سرش، من از اول دوسش نداشتم الانم متنفرم ازش ،جدایی فقط اون قسمت دادگاه رفتنش سختمه وگرنه روز جداییم روز خوشحالیمه

خداجونم امیدم رو نا امید نکن  
روز بله برون که قرار بود شبش مراسم باشه... همسرم و خواهرشون جواب آزمایش رو آوردن خونمون... بعد همسرم ...

ما هم پارسال همین ۱۱۴ تا مدنظرمون بود البته بدون سفر حج که شما گذاشتی ؛و فامیل اونا پیشنهاد داد که واسه عروس من ۳۰۰ تاس واسه اینم همین باشه ؛شوهرم قبول کرد و حتی بعد ها هم بهش گفتم راضی بودی قبول کردی کفت آره شما که بحثی نکردید در این مورد از طرف ما پیشنهاد داده شد و شما قبول کردی ؛مامانش این وسط خودشو جر داد فقط

من که میرفتم خونشون نامزدم میترسه به من دست بزنه،کلا پیش مادرش منو تحویل نمیگیره و همش میخواد ضایع ک ...

واسه من الانم همینطوره به من نگاه میکنه سریع برمیگرده نگاه مادر ش میکنه یا مادرش میگه چرا جواب تلفنمو ندادی سریع میگه جواب اینم ندادم که ناراحت نشه😊😁 یا سر سفره اگه برای من یه لیوان دوع بریزه واسه مامانشم سریع میریزه ولی واسه باباش نه😐کلا باباشو حساب نمیکنه بنده خدارو.مثلا جلوی باباش به حدی به من محبت میکنه ولی جلوی مامانش اصلاااااااا

عزیزم اینا همش از شانس خوبت بوده ؛واسه عقد واسه من یه انگشتر نشون خریدن و یه حلقه که اونم ست بود و و ...

شانس وجود نداره... خداوندعدالت داره... شاید بندگان خدا نداشتن... منم همسرم واقعا نداشت و ته مونده های پس اندازش رو آورده بود... نخواستم شرمنده بشه...من دوستانی میشناسم که عروس و داماد باهم برنامه ریختن و طلای بدل گذاشتن چون داماد کارگر بود هیچ کسی نفهمید فقط من میدونستم... الانم خداروشکر خوشبختن و بعدها خودشون طلا خریدن... ما خیلی باید سطح فکریمون بالا باشه.. نه سر دو تیکه طلا قهر و آشتی کنیم... هر خانواده ای یه بضاعتی داره... دشمنی که ندارن با پسرشون و عروسشون از روز اول. 

اووووه قهر چیه من خواهر خودم نمیدونییی چیا كشید تو نامزدیش انقدر اذیتش كردن پوست استخون مونده بود وق ...

من نمیتونم رو حساب اینکه درست میشه برم سر زندگی ؛اینا یه کارای دیگه هم کردن که من شوهرمو مقصر میدونم ، میخواست به نام من پروانه کسب بگیره و باهاش وام بگیره و قسطاشو بندازه سر من و تنها بره آلمان پیش خواهرای ییکبیریش، مادرشوهرم الان خوشحاله که ما قصد جدایی داریم ،تو این چندماه یه بار زنگ نزد که بخواد حل کنه موضوع رو 

شانس وجود نداره... خداوندعدالت داره... شاید بندگان خدا نداشتن... منم همسرم واقعا نداشت و ته مونده ها ...

اگه خوب بخونی متوجه میشی منم چیز زیادی نخریرم واسه عقدم ؛حتی قراربود سرویس نقره بخرم که تو عکسامون باشه ولی اونم خواهرم نذاشت و گفت الکی هزینه نکنید،از خواهرم سرویس نقره گرفتم و استفاده کردم 

شما خوبی ؛بقیه بدن اصلا

ما هم پارسال همین ۱۱۴ تا مدنظرمون بود البته بدون سفر حج که شما گذاشتی ؛و فامیل اونا پیشنهاد داد که و ...

شما نباید به حرف فامیل اونا و عروس اونا توجه کنید... زن با سیاست به حرف مادر همسرش و پدر همسرش توجه میکنه... سفر مکه و مهریه حضرت زهرا (س) که بنده قرار دادم بخاطر برکتش بوده وگرنه خیلیا تو مهریه شون نیست و بعد ازدواج میرن😊 من خیلی تجربه دارم تو این زمینه به واسطه رشته تحصیلیم... متاسفانه مراسم بله برون رو میکنن تجارت خونه.. بعد انتظار دارن محبت هم ایجاد بشه... در ضمن ما خودمون قبول میکنیم با کی وصلت کنیم یا نکنیم... دیگه باید پای سختی های تصمیمون بایستیم... بارها شده تو تایپیک های دوستان گفتم فلانی با مادر همسرت اینجوری رفتار کن اشکال نداره مادره احترامش کن.. طرف فقط منو نخورد درسته😐 با زبون دراز و تلخ انتظار داره مادرشوهر ازش ناراحت نباشه... 

واسه من الانم همینطوره به من نگاه میکنه سریع برمیگرده نگاه مادر ش میکنه یا مادرش میگه چرا جواب تلفنم ...

اینارو گفتی یاد نامزدم افتادم ؛اونم باباشو به حساب نمیاره ؛یه بار من و نامزدم و پدرشوهرم سه تایی رفتیم بیرون ؛نامزدم دست منو میگرفت و راه میرفتیم ؛بازار رفته بودیم ؛هی میگفتم بابا کو ،وای بابا عقب موند؛میگفت ولش کن بیا خودش میاد

اگه خوب بخونی متوجه میشی منم چیز زیادی نخریرم واسه عقدم ؛حتی قراربود سرویس نقره بخرم که تو عکسامون ب ...

ببین داری قضاوت میکنید؟ من کجای حرفام گفتم خوبم و شما و بقیه بدید! حرفای من برای استارتر بود و کسانی که ممکنه راهنمایی بگیرن. موفق باشید. 

اینارو گفتی یاد نامزدم افتادم ؛اونم باباشو به حساب نمیاره ؛یه بار من و نامزدم و پدرشوهرم سه تایی رفت ...

از بس مادرشون ادب و احترام به پدرو یادشون نداده چسبیده به پسرش.

شوهر من جلوی بابای پاشو دراز میکنه بدحرف میزنه چیزی بهش بده تشکر نمیکنه ولی جلوی مادرش انقد با احترام میشینه انقد قشنگ و خوب حرف میزنه.بدبختن نمیترسن از روزیکه بچشونم با خودشون اینجوری رفتار کنن 

شما نباید به حرف فامیل اونا و عروس اونا توجه کنید... زن با سیاست به حرف مادر همسرش و پدر همسرش توجه ...

مهم شوهرم بود که راضی بود ،مادرشوهر و پدر شوهر مگه ضامن مهریه من هستن ؟؟؟؟؟

درضمن تو شرایط همون خیلیا نیستی ببینی که حرف دلشون چیه ، بلاهایی که سرم اومده اگه سرت میومد این حرفارو نمیزدی