2777
2789
۳۳ سالشه ؛نه مشاوره نرفتم،کلا قطع رابطه ایم ، اینا هدف دیگه داشتن ؛یه هفته که عقد کردیم ساز رفتن به ...

اینارو بعد عقد متوجه شدی؟ به خانواده ات نگفتی؟ 

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه هیچی نمیدونستم،ازدواجمون سنتی بود و یهویی شد همه چی

حتما برو یه مشاور خوب و همه چیزو بهش بگو اون چم و خم کارو بلده خوب راهنماییت میکنه

اینارو بعد عقد متوجه شدی؟ به خانواده ات نگفتی؟ 

بله ۴۰ روز صیغه بودیم اصلا این اخلاقاشو نشون نداد و مامانش فیلم بازی میکرد و الکی بغلم میکرد ،حس میکرد کارمون به عقد نمیرسه ولی روز عقد دیگه حس کرد که واقعا تموم شد و باید تقسیم کنه پسرشو، این موضوع خارج رفتن و پروانه کسب و اینچیزارو خودم فهمیدم قصدش چیه ولی پیش خانوادم نگفتم؛نمیخواستم خراب بشه پیش خونوادم ولی الان که قهرمون زیاد شد گفتم همه چیزو و خانوادم میگه جداشو 

خداجونم امیدم رو نا امید نکن  
بله ۴۰ روز صیغه بودیم اصلا این اخلاقاشو نشون نداد و مامانش فیلم بازی میکرد و الکی بغلم میکرد ،حس میک ...

حالا مهریه رو اجرا گذاشتی همسرت راضیه یا میگه نه؟ 

حالا مهریه رو اجرا گذاشتی همسرت راضیه یا میگه نه؟ 

بله اجرا گذاشتم ،اول از طریق دفتر اجراییه تبریز اجراگذاشتم که ماشینش توقیف شد؛ممنوع الخروج شد و حسابش مسدود شد؛اونم وکیل گرفت و ماشینو از توقیف دراورد،اونجا کارمون به جایی نرسید الان از طریق دادگاه اقدام کردم ، تو این مدت یه بار بالاخره جواب پیاممو داد؛گفتم مسخره بازی رو تموم کن و اونم گفت بیادوستانه تموم کنیم ؛من تماس گرفتم و جواب داد گفتم دوستانه مهریه بده جداشیم گفت ندارم ،گفتم پس میری زندان گفت اره م،حتی بهش گفتم من چیکار کردم این کارو کردی گفت تو کاری نکردی من مشکل دارم گفتم خب درست شو کفت نه فایده نداره 

بله اجرا گذاشتم ،اول از طریق دفتر اجراییه تبریز اجراگذاشتم که ماشینش توقیف شد؛ممنوع الخروج شد و حساب ...

عزیزم ناراحت شدم و دلم نمی خواست با حرفام ناراحتت کنم... گفتم شاید بتونم کمکی یا راهنمایی کرده باشم... ما تو زندگی هیچ کس نیستیم و از حال دلشون خبر نداریم... ولی از صمیم قلب سر نماز دعات میکنم ان شاءالله خداوند بهترین مصلحت هاشو واستون مقدر کنه... و به آرامش برسی... ان شاء الله خوشبخت بشی عزیزدلم توکلت به خدا باشه و بس. 🌷

عزیزم ناراحت شدم و دلم نمی خواست با حرفام ناراحتت کنم... گفتم شاید بتونم کمکی یا راهنمایی کرده باشم. ...

خواهش میکنم منم منظورم از بعضی حرفام همین بود که هیچکس از زندگی اونیکی خبرنداره ،همین نامزدم که همه دوسش داشتن و اولش همه حقو به اون میدادن ؛با کارایی که کرد خانوادم هم ازش بدشون اومد ،شوهر خواهرمو پرکرده بودن و باباش چندتا حرف مضخرف پشت من گفته بود ولی معلوم شد که حرفاشون دروغه ؛همون شوهرخواهرم که میگفت تو مقصری الان محکم پشتم وایستاده که واسم وکیل بگیره و کارامو انجام بده که عوض اذیتاش حالا ما اذیتش کنیم ،باباش گفته بود خودشون دوتا میدونن خواستن ادامه بدن خواستن جداشن،اینجاست که میگم بزرگتراش دوزارین و به درد نخورن.

ممنون وقت گذاشتی برام ،خوشبخت باشی همیشه 

خواهش میکنم منم منظورم از بعضی حرفام همین بود که هیچکس از زندگی اونیکی خبرنداره ،همین نامزدم که همه ...

ممنونم عزیزم.... همچنین شما... ان شاء الله ختم به خیر بشه همه چی.