2777
2789
عزیزدلم واسه شما انسان بودن من تمام اینکارارو کردم هیچی نخواستم ولی بدتر شدن کلا حسابم نکردن برام خر ...

من انتظار نداشتم واسم خرج کنن... چشمم به دست اونا نبود و نیست و نخواهد بود... فقط اون بالاسری.  مراسم عروسب هم نگرفتیم رفتیم ماه عسل. لباس عروسم طبیعتا نداشتم... 😊 حرف من این بود ساده بگیریم همین. افکار انسان ها متفاوته.. مثلا چند وقت پیش عروسی اقوام نزدیک همسرم بود.. عروس و داماد پسر خاله و دختر خاله بودن... خانواده داماد کشاورز.. داماد بیکار!  خانواده داماد گفتن هزینه ها گرونه پولمون نمیرسه بیاید جشن نگیرید برید ماه عسل مثلا... خانواده عروس گفتن نه دخترمون تک دختره و... مراسم باید بگیرید! خوب اینا بعدها میشن کدورت... خودمون تخم کدورت هارو میکاریم...البته منکر این نیستم گاهی خانواده شوهر هم مقصرن.. ولی عروس خانم باید عاقلی کنه و زندگیشو سفت بچسبه و مفت نبازه. 

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
مهم شوهرم بود که راضی بود ،مادرشوهر و پدر شوهر مگه ضامن مهریه من هستن ؟؟؟؟؟ درضمن تو شرایط همون خیل ...

اولین اشتباهت همین جاست! اینکه حق به جانب صحبت میکنید! نظر همسر بعد ازدواج مهمه آره ولی قبلش شما با خانواده همسرتون طرفین با بزرگترای همسرتون... ما وقتی ازدواج میکنیم فقط با یک نفر وصلت نکردیم بلکه با یک خانواده وصلت کردیم! پس نمیشه گفت نظر اونا مهم نیست! اتفاقا نقششون خیلی فراتر از این حرفاست... همین رفتارها که شوهرم مهمه و اونا کاره ای نیستن باعث بدبینی و کدورت میشه و کم کم توی باقی قضایا هم اینو تکرار میکنی و از یه جایب به بعد همسر هم دلخور میشه که مگه میشه من خانوادمو ترک کنم و مهم نباشن! 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من که میرفتم خونشون نامزدم میترسه به من دست بزنه،کلا پیش مادرش منو تحویل نمیگیره و همش میخواد ضایع ک ...

حسادت توی خون زن هاست.... شوهرتون کار عاقلانه ای کرد که جلوی مادرش زیاد احساسی نیست... ایشون شاید مادرشو میشناسه... بعضی مادرها میبینن پسرشون دیگه داره میره کمی حساس میشن... یا ممکنه حسادتی هم بکنن... شما باید سیاست داشته باشید جلوی اونا رسمی باشید و تو خلوت تلافی کنید واسه هم. 

حسادت توی خون زن هاست.... شوهرتون کار عاقلانه ای کرد که جلوی مادرش زیاد احساسی نیست... ایشون شاید ما ...

شرایط منو نمیدونید و نظر میدید؛ من تهرانم و نامزدم تبریز ،اونجا که ما که خونه نداریم و خونه خواهرام هم که نمیشد ؛خونه اونا هم که خلوت نمیکردیم جلوی مامانشم که دست بهم نمیزد،،،،،خب کجا باید باشوهرم تنها میشدم که بهش محبت کنم؟؟؟همین کارای مادرشوهرم گند زد؛مادرشوهری که هروقت تلفنی نامزدم باهام صحبت میکرد میومده پشت درو حرفامونو گوش میداد؛با حسادتاش خراب کرد همه چی رو،الانم دارم جدا میشم و راحت میشم از اون قوم .

خداجونم امیدم رو نا امید نکن  
آره تک پسره و بچه ننه ، بخاطر اینکه از دخالتای بیش از حد مادرش ناراحت بودم کلا منو گذاشت کنار ؛عاشق ...

چیزی میگم ممکنه ناراحت بشی ولی اشکالی نداره... بعدا روش فکر کن...  گلم خیلی از خانمارو دیدم میخوان شوهرشون از مادر جدا بشه... مثلا با مادرش نره جایی نرسونه جایی.. چیزی نخره واسش و... ولی اینو بدونید مردها تازه بعد از ازدواج یادشون میاد مادر دارن و به شدددددت روی مادرشون حساسن... هرچه غر بزنی و نقدش کنی اون بیشتر لج میکنه و غرورش بهش اجازه نمیده غرغر بشنوه... همه شون همینن... بهترین کار اینه تشویقش کنی مثلا بگی عزیزم چقدر مادرجان رو دوست دارم... دلم واسش تنگ شده بیا باهم بریم سر بزنیم... یا مثل پروانه دور مادرش بچرخی و چرب زبون باشی... خودت نتیجه شو میبینی..... اون وقت خودش کم کم خیالش راحت شد قرار نیست مادرشو ازش بگیری فاصله شو حفظ میکنه با خانواده اش و از وابستگی در میاد... ولی هرچه اصرار کنی که دور بشه اون بیشتر نزدیک میشه. 

شرایط منو نمیدونید و نظر میدید؛ من تهرانم و نامزدم تبریز ،اونجا که ما که خونه نداریم و خونه خواهرام ...

یعنی شما تا حالا هیچ خلوتی نداشتید؟ 

چیزی میگم ممکنه ناراحت بشی ولی اشکالی نداره... بعدا روش فکر کن...  گلم خیلی از خانمارو دیدم میخ ...

من دورم ازش ؛روزایی میشد که صبح یه پیام میداد و دیگه نه زنگی نه چیزی :حتی منم زنگ میزدم میگفت کار دارم زنگ میزنم ولی نمیزد؛ بعد کار هم با مادرش میرفت مهمونی شب نشینی ؛ساعت ۱۲ شب هم میومد خونه میگفت شلام خوبی ساعت ۱۲ من میخوابم ،این کار تقریبا هرروزش بود؛شما باشی بازم میگی برو به مادرت برس؟؟؟خب میرسید دیگه ؛بهش گفتم به من یه زنگ خشک و خالی نمیتونی بزنی بعد همه جابامادرت میری؛گفتن بعد عروسی هم همینه ؛گفت تو به من ربطی نداری ؛بعدا هم مادرم وظیفه منه ببرم همه جا ؛چرا مادرش مادری نکرد در حق پسرش؟؟؟؟میتونست تو دعوا آرومش کنه بگه جوونه و برو ببینش و آشتی کن؟؟؟؟؟

یعنی شما تا حالا هیچ خلوتی نداشتید؟ 

تو تبریز نه ؛اون میومد تهران خونه ما باهم بودیم اونم سه هفته یه بار یه روز فقط،چون مادرش اجازه نمیداد زود زود بیاد؛و اینو مطمئنم که میگم کار اونه ،و هربارم میومد کلی خانوادم تحویلش میگرفتن و بهش خوش میگذشت ولی مادر حسودش دوروز بعد اینکه نامزدم میومد بینمون دعوا مینداخت

منم پدرشوهر دارم ولی اصلا اونو به حساب نمیاره و محلش نمیده ؛با نامزد من میشینن آروم حرف میزنن؛ مهمون ...

خوب الان که عقدین و پیش شما نیست بایدم با مادرش باشه و کاراشو انجام بده... چه اشکالی داره.... اگه محل نده که بده

من دورم ازش ؛روزایی میشد که صبح یه پیام میداد و دیگه نه زنگی نه چیزی :حتی منم زنگ میزدم میگفت کار دا ...

درسته... میدونی کجاش لج کرده باهات.. اونجاش که گفتی همه اش با مادرتی... وقتی اینو بگی سریع تو سرش اخطار میاد ای وای داره محدودم میکنه مگه میشه من محل مادرم ندم... برو تایپیک تجربیات گرانقدر رو بخون... دقیقا نوشته وقتی ناراحتید چطور عنوانش کنید... 

تو تبریز نه ؛اون میومد تهران خونه ما باهم بودیم اونم سه هفته یه بار یه روز فقط،چون مادرش اجازه نمیدا ...

همسرت چند سالشه؟ 

تو تبریز نه ؛اون میومد تهران خونه ما باهم بودیم اونم سه هفته یه بار یه روز فقط،چون مادرش اجازه نمیدا ...

مشاوره هم رفتی؟ 

درسته... میدونی کجاش لج کرده باهات.. اونجاش که گفتی همه اش با مادرتی... وقتی اینو بگی سریع تو سرش اخ ...

من این حرفو زمانی زدم که این بی اعتنایی ها رو میکرد ، نه موضوع میدونی چیه ؟مادر این تا این سن رسیده پسرش دلش نمیخواست واسش زن بگیره چون پسرش رو فقط واسه خودش میخواد،حتی با پول نامزد من که هشتش گروی نهشه ،کل مبل و فرشاشو تلوزیون و همه چی رو عوض کرده ،اولین جایی بود که اومدن خواستگاری ؛اونم چون این فامیل مشترکمون منو بهش پیشنهاد داده بودو اینم به مادرش گیر داده بود بریم خواستگاری

من این حرفو زمانی زدم که این بی اعتنایی ها رو میکرد ، نه موضوع میدونی چیه ؟مادر این تا این سن رسیده ...

خوب شما این مسئله رو از روز اول میدونستی؟ 

همسرت چند سالشه؟ 

۳۳ سالشه ؛نه مشاوره نرفتم،کلا قطع رابطه ایم ، اینا هدف دیگه داشتن ؛یه هفته که عقد کردیم ساز رفتن به آلمانو زدن و من گفتم من نمیام ؛میگفت پول جهازتم بیار ببریم ؛میگفت برو کلاس زبان آلمانی یاد بگیر بفرستمت تنها برو و کارای اقامت رو تو درست کن،گفتم نمیگی بلا سرم میاد تنها ؛میگقت نه چرا بیاد ؟هیچی نمیشه ؛من که کلا گفتم نمیرم نقشه رو عوض کردن ؛میخواست به اسم من وام بگیره و برداره پولو بره ؛ماشینشو میفروخت ؛انبارشو تحویل میداد و کادوهای عقدم میخواست ،ولی نتونست ویزا درست کنه واسه خودش و نشست سرجاش