سلام عزیزم. من از روزی که اومدن خواستگاری تا الان یکبار تو روب مادر همسرم بی احترامی نکردم یعنی تربیت خانوادگی مون این اجازه رو بهم نمیده و همچنین اعتقاد به اینکه خدایی هست و هرکاری کنیم جوابمونو میده.
روز بله برون قبلش برای خرید رفتیم همسرمم بود باهامون... اصلا اذیتشون نکردیم...ساده گرفتیم هرجا رفتیم من سریع خریدمو کردم با قیمت مناسب و تقاضاهای عجیب و غریب نداشتم... چون در شأنم نمیدیدم مادی فکر کنم.. من هدفم تشکیل زندگی بود و نیتم این بود همسرم پولاش ته نکشه چون میخواستمش! و قرار نبود همه پولاشو واسه مراسمات خرج کنم اون وقت بعدش چی؟ برای عقدم همینطور... متوجه شدم همسرم حقوقش تمام شده واسه همین فقط یه نیم ست خریدم... هرچه گفتن یه تک پوش بردار مادرم قبول نکرد و بهم گفت اونا بگن ولی تو رعایت کن... یه مبلغی رو داشت همسرم واسه طلا ولی خانواده ام گفتن باید کمتر اون مبلغ طلا بخری صحیح نیست ته پولاشو در بیاری... واسه همین خانواده همسرم وقتی رفتار مارو دیدن خیلی خوششون اومد و یه جور دیگه ای روی ما حساب کشیدن... عروس خانمای گل رمز موفقیت ساده زیستی و احترام به بزرگان و توکل به خداست... البته خیلی چیزای دیگه بعدا پیش اومد که رعایت کردم... مفصله.. جواب همه کارامو دارم میبینم خداروشکر... ولی برای بعضیا میگم نمیتونن انجام بدن یعنی نمیخوان😕