2777
2789
آره تک پسره و بچه ننه ، بخاطر اینکه از دخالتای بیش از حد مادرش ناراحت بودم کلا منو گذاشت کنار ؛عاشق ...

عزیزم این مشكلو منم داشتم و الانم تا حدودی دارم چهارسال گذشته و من به شوهرم گفتم كه دوس ندارم زندگی دونفرمون رو با كسی دیگه شریك بشیم خودمون عقلمون میرسه تو خیلی چیزا نیاز ب كسی نداریم. كم كم خوب شده . حالا تازه مشاوره هم میخوام برم وپیشنهاد میدم قبل این كار حتما توام برو مشاو ه ببین چی میگن. طلاق رو وقتی به فكر كن ك واقعا واقعا دیگه هیییچ راهی نداشته باشی و شوهرت اصلاح نشه. موفق باشی ❤

اگه قراره من اونی باشم كه تو میخوای دیگه من ،من نیستم
من همسرم تک فرزنده به شدت لوسه و عاشق مادرش من چهارسال واقعا عذاب کشیدم مامانش هرکار خواست کرد من اگ ...

۴ سال که اذیت شدی؛ حالا چی؟خوب شده؟

نامزد من دوتا خواهر بدتر از مادرشم داره که خارج ازکشور زندگی میکنن و با کوک کردن نامزدم که بیاید اینجا پدرمو دراوردن 

خداجونم امیدم رو نا امید نکن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همسرم تک فرزنده به شدت لوسه و عاشق مادرش من چهارسال واقعا عذاب کشیدم مامانش هرکار خواست کرد من اگ ...

وای من میگم کاش با تک فرزند ازدواج کرده بودم همش میگم کاش تک بود

عزیزم این مشكلو منم داشتم و الانم تا حدودی دارم چهارسال گذشته و من به شوهرم گفتم كه دوس ندارم زندگی ...

شوهر شما هم اینجوری مدت زمان زیاد قهر میکرد باهاتون؟؟؟من رفتم مهریه ام رو اجرا گذاشتم اونم وکیل گرفته 

۴ سال که اذیت شدی؛ حالا چی؟خوب شده؟ نامزد من دوتا خواهر بدتر از مادرشم داره که خارج ازکشور زندگی می ...

نه بهتر نشده.همچنان اذیتاشو میکنه مادرش.پسرشم مثل شیر پشتشه و معتقده مادرش هیچ کاری نمیکنه و من بیمارم😊ترجیح میدم دیگه برام مهم نباشن هم شوهرم هم مادرش.

ولی هرچی کشیدم از شوهرم کشیدم اون پشت من نیست

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
وای من میگم کاش با تک فرزند ازدواج کرده بودم همش میگم کاش تک بود

تک بودنم بدی های خودشو داره خوبیش اینه خواهر نداره جاری دار هم نمیشی ولی لوس بودن و بچه ننه بودن خودش چی؟ متاسفانه بیشترین اخلاقاشم به مادرش شبیهه.یه پسر خاله هم داره تک فرزنده اخ اخ عین کودکه از بس لی لی به لالاش میذارن

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
نه بهتر نشده.همچنان اذیتاشو میکنه مادرش.پسرشم مثل شیر پشتشه و معتقده مادرش هیچ کاری نمیکنه و من بیما ...

منم همین مشکلاتو دارم ، مثل یه مرد پشتم واینستاد، الان نامزدم جداشم به نفع خودمه،اونم بعدا میفهمه که چه اشتباه بزرگی کرد که این بلاهارو سرم اورد؛امروز ۱۱ ماه از عقدمون میگذره ولی به اندازه ۱۱ سال اذیتم کردن

منم همین مشکلاتو دارم ، مثل یه مرد پشتم واینستاد، الان نامزدم جداشم به نفع خودمه،اونم بعدا میفهمه که ...

خدا قطعا به بدترین شکل جواب این ادمای بیمارو که گند میزنن به زندگی یه دختر میده.

من یکی از دوستام ازدواج کرد همسرش تک فرزند بود بعد یه مدت مادره گفت من طاقت دوری پسرمو ندارم انقد گریه کرد مریض شد طلاقش دادن. مادرهمسر منم سر این وابستگیش جون منو گرفت بخدا.میخواست تمام محبتای شوهرو از پسرش بگیره به شوهرش نگاه نمیکرد اصلا

شوهر شما هم اینجوری مدت زمان زیاد قهر میکرد باهاتون؟؟؟من رفتم مهریه ام رو اجرا گذاشتم اونم وکیل گرفت ...

ن قهر تو كارش نیست ولی اوایل اصلا گوشش ب حرفام بدهكارنبود هر چی میگفتم میگفت ن اشتباه میكنی خیلی اذیت شدم تا اینكه اومدیم یه شهر دیگه بخاطر شغلش. از اون ب بعد یه كمی بهتر شدیم. ولی بازم دخالت مادرشوهرم بود. با تماس یا میومد میموند چند روز همه زندگیمو زیر و رو میكرد ببینه چی دارم ندارم. الان هم اون بهتر شده هم شوهرم. اگه شوهرت كاری میكنه حتما یادش میدن وگرنه دوست داشته كه زنش شدی.

اگه قراره من اونی باشم كه تو میخوای دیگه من ،من نیستم
خدا قطعا به بدترین شکل جواب این ادمای بیمارو که گند میزنن به زندگی یه دختر میده. من یکی از دوستام ا ...

منم پدرشوهر دارم ولی اصلا اونو به حساب نمیاره و محلش نمیده ؛با نامزد من میشینن آروم حرف میزنن؛ مهمونی شب نشینی دوتایی میرن و باباش تو خونه خوابه (من الان عقدم و من تهران و اون تبریز) خریداشم وایمیسته نامزد من بیاد درصورتی که پدرشوهرم ماشین داره و وقت داره واسه این کارا و اگه مادرشوهرم دستور بده اون میگه چشم ولی مادرشوهرم حال نمیکنه با اون جایی بره

سلام عزیزم. من از روزی که اومدن خواستگاری تا الان یکبار تو روب مادر همسرم بی احترامی نکردم یعنی تربیت خانوادگی مون این اجازه رو بهم نمیده و همچنین اعتقاد به اینکه خدایی هست و هرکاری کنیم جوابمونو میده. 

روز بله برون قبلش برای خرید رفتیم همسرمم بود باهامون... اصلا اذیتشون نکردیم...ساده گرفتیم هرجا رفتیم من سریع خریدمو کردم با قیمت مناسب و تقاضاهای عجیب و غریب نداشتم... چون در شأنم نمیدیدم مادی فکر کنم.. من هدفم تشکیل زندگی بود و نیتم این بود همسرم پولاش ته نکشه چون میخواستمش! و قرار نبود همه پولاشو واسه مراسمات خرج کنم اون وقت بعدش چی؟ برای عقدم همینطور... متوجه شدم همسرم حقوقش تمام شده واسه همین فقط یه نیم ست خریدم... هرچه گفتن یه تک پوش بردار مادرم قبول نکرد و بهم گفت اونا بگن ولی تو رعایت کن... یه مبلغی رو داشت همسرم واسه طلا ولی خانواده ام گفتن باید کمتر اون مبلغ طلا بخری صحیح نیست ته پولاشو در بیاری... واسه همین خانواده همسرم وقتی رفتار مارو دیدن خیلی خوششون اومد و یه جور دیگه ای روی ما حساب کشیدن... عروس خانمای گل رمز موفقیت ساده زیستی و احترام به بزرگان و توکل به خداست... البته خیلی چیزای دیگه بعدا پیش اومد که رعایت کردم... مفصله.. جواب همه کارامو دارم میبینم خداروشکر... ولی برای بعضیا میگم نمیتونن انجام بدن یعنی نمیخوان😕

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
ن قهر تو كارش نیست ولی اوایل اصلا گوشش ب حرفام بدهكارنبود هر چی میگفتم میگفت ن اشتباه میكنی خیلی اذی ...

مطمئنم یادش میدن و میدونم دوسم داره ولی جلوی دوست و دشمن خارو ذلیلم کرد تو این مدت انگار نه انگار زن داره،اگه قهر نمیکرد کوتاه میومدم ولی خراب کرد ؛دوس ندارم باهاش برم زیر یه سقف

سلام عزیزم. من از روزی که اومدن خواستگاری تا الان یکبار تو روب مادر همسرم بی احترامی نکردم یعنی تربی ...

عزیزم اینا همش از شانس خوبت بوده ؛واسه عقد واسه من یه انگشتر نشون خریدن و یه حلقه که اونم ست بود و وزنش کم؛ مادرشوهرم به جای اینکه بفهمه من توقعم زیاد نیست سواستفاده کرد از کم خواهی من