بچه ها خواهرم عذا داره خیلی گریه کرده و کار زیاد انجام داده امروز یهو افتاده بردنش دکتر بهش دیازپام زده اوردنش خونه استراحت کنه باهاش حرف میزدیم جوابمونو با اشاره میداد گاهی کلمه ای حرف زد خونه مادرشوهرش اینا شلوغ بود مامانم برد خونه شون بردنی ک بلندش کردن گردنش مث نوزادا رو تن بند نبود داعم اینور اونور میشد از دستاش گرفتن بردنش یکم خابید بعد بیدار شد حالشم خوب بود الان دوباره همونجوری شدع خود ب خود بردنش بیمارستان تروخدا کسی اینجوری بوده؟ خیلی نگرانم انقد گریه کردم سرم داره میترکه دعا کنید چیزیش نشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیلی ناراحت شدم. برای هردوتون. تو حالتای عزاداری حرکات غیر عادی دیدم. بعدا خوب شدن.آدم وقتی یه ذره بترسه هم دست و پاش می گیره...کنترلشونو از دست می ده. چه برسه به این وضعیت.
نگران نباش. الانم که کار درستو کردن و بردن بیمارستان.
اخه پاشد راه رفت حالش خوب بود یهو باز گردنش افتاده
میدونم عزیزم
اثر دارو تا ۱۵ ساعت تو بدنش هست
نگران نباشید
حالا هم که دکتر رفته نهایتا سرم وصل میکنن و میاد خونه
خدا به مادر اون جوون صبر بده
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)