2777
2789
عنوان

گردن خاهرم رو سرش بند نمیمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 57 پست
اتفاقا خوبه که آرامبخش استفاده کرده یکم ریلکس بشه بهتره نگران نباشید . 

نمیدونم که ن من نه مامانم هیجکدوم ندیده بودیم اینجور ادمی ک چشماش باز بود حرف میزد کلمه کلمه ولی سرش واینمیستاد ترسیدم خیلی 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر منم امبولی. شد فوت کرد    

خاهر شوهرش مریضیش سی اف بود اطلاع درستی ندارم فقط میدونم این جور افراد نهایتن تا ۳۰سال عمر میکنن ک تو ایران کمتره.با اکسیژن نفس میکشید مدام سرفه میکرد 😭

واقعن ک خجالت نمیکشین درجه یک نیست یعنی چی اگ شما خواهرشوهربدی داری یابدی هستی دلیل نمیش دیگران این ...

دور برندار بابا هیچ کس از مرگ کسی خوشحال نمیشه خودم برادر جوون از دست دادم گفتم خودشو مراعات کنه اذیت نشه زیاد اگه اینجوریه دکتر برا چی قرص داده به خاطر اینکه این لحظه ها رو طوری سپری کنه که به خودش اسیب نزنه 

جبهه گرفتی الکی

میشه برام یه صلوات بفرستین ممنون ❤️🌹
خاهر شوهرش مریضیش سی اف بود اطلاع درستی ندارم فقط میدونم این جور افراد نهایتن تا ۳۰سال عمر میکنن ک ت ...

اکی عزیزم اولین باره اسم این بیماری رو میشنوم  

دور برندار بابا هیچ کس از مرگ کسی خوشحال نمیشه خودم برادر جوون از دست دادم گفتم خودشو مراعات کنه اذی ...

دور برندار؟؟؟؟😐...😯🤐اینجا رو باچاله میدون اشتباه گرفتی عسلم بااین ادبیاتت ظاهرن درضمن ازپستی ک گذاشتی خیلیا مثل من منظورت رو برداشت کردن😞

دور برندار؟؟؟؟😐...😯🤐اینجا رو باچاله میدون اشتباه گرفتی عسلم بااین ادبیاتت ظاهرن درضمن ازپستی ک گذ ...

لاتی و چاله میدونی حرف زدن خیلی بهتر از اینه که کسی رو قضاوت کنم و زود عکس العمل نشون بدم 

منو دیگه ریپ نکن 

من خیلی خوب میدونم مرگ عزیز چقد دردناکه 

من خودم کلی مشاوره شدم تا الان سرپام 

خاستم از الان به خاهر ایشون هم توصیه کنم قدر سلامتیشو بدونه خدایی نکرده اتفاقی برای خودش نیوفته 

خدا به خانوادشون سلامتی بده

لاتی و چاله میدونی حرف زدن خیلی بهتر از اینه که کسی رو قضاوت کنم و زود عکس العمل نشون بدم  منو ...

خدا به شماهم سلامتی بده ببخشید که تو تاپیک هم بخث داشتید امیدارم ناراحت نشید هیچ کدومتون