2777
2789
عنوان

سندرم کوشینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 15413 بازدید | 87 پست
آره عمل کردم خداروشکر بهتر شدم ولی باید قرصارو  بخورم..

خدارو شکر حالت خوب خوب میشه فقط قرصا باید ادامه بدی من الان یک وسال ونیم دارم میخورم روزی یکی ونصفی روزی که سرما بخورم یکم بیشترش میکنم 

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره عمل کردم خداروشکر بهتر شدم ولی باید قرصارو  بخورم..

آنقدر حالت خوب میشه که یادت می‌ره چه مریضی سختی داشتی فقط بدیش اینه که علامتا بدنت خوب نمیشه کمرنگ میشه ولی خوب نمیشه من دیگه نمیتونم لباس لختی بپوشم حتی جلو شوهرم خجالت میکشم ولی میگم خدار وشکر سالم که هستم 

خداروشکر اونا اشکال نداره ک خوب نشه فقط خداکنه قرصا ک میخوا بخورم عوارض نداشته باشه شما هم دوتا غده ...

قرصات از خانواده کورتن فقط لبنیات بخور قرص کلسیم بخور ایشالا هیچی نیست بدتر از مریضیت که نیست روز به روز بهتر میشی 

من این مریضی داشتم به سختی تشیخص دادن ولی درمان شدم اعلایم بدی داشت ولی بد از عملم همه رفع شد غیر از ...

سلام عزیزم

شما کجا عمل کردید

خواهرم منم کوشینگ داره و غده آدرنالش درگیر شده

باید عمل کنه

ممنون میشم پاسخ بدید

دوشنبه عمل دارم باز هی فکر میکنم آخه سنی هم ندارم دیگ انقد ازم آزمایش میگرفتن دکترا دلشون میسوخت تما ...

سلام عزبزم

شما عمل کردید

میشه بگید کجا ، خوب بود

خواهرم کوشینگ داره باید عمل بشه

سلام عزیزم شما کجا عمل کردید خواهرم منم کوشینگ داره و غده آدرنالش درگیر شده باید عمل کنه ممنون م ...

سلام من مشهدم 

یک طرف غده ادرینال م برداشتن الان دو سال ونیم شده دارم دارو میخورم ولی هزار درجه خوب شدم