2777
2789
عنوان

سندرم کوشینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 15413 بازدید | 87 پست
ممنونم گلم ایشالا خواهر شمایم بزودی خوب بشن کار داشتی سوالی داشتی در جریان بزار منو 

عزیزم جواب منم میدی منم ی ماه کورتون خوردم و صورتم خیلی ورم کرد الان دوساله از قط کردن کورتون میگذره ولی ورم صورتم فقط پونوزده درصدش خابیده بقیش مونده هرررکاری میکنم نمیره گردنم ورم نداره فقط صورتمه خاستم ببینم ممکنه ب سندرم کوشینگ مبتلا شده باشم ی دنیا ممنون میشم جوابموبدی 

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین
ممنونم گلم ایشالا خواهر شمایم بزودی خوب بشن کار داشتی سوالی داشتی در جریان بزار منو 

مرسی عزیزم

شما هم پوکی استخوان داشتید؟

خواهر من خیلی درد داره البته به خاطر استرس و شرایط زندگیش هم هست

یک سمتش درگیره ، سمت چپ 

حدودا بالای ۲۰ کیلو چاق شده ، رگهای بنفش در بدنش پخش شده

شما علائمتون چی بود

من پیام شما که حالتون بهتر شده رو بهش گفتم

ازمریضی و درگیرتون با بیماری

عمل 

و بهبودی بعدش برام بگید

ممنون میشم منم به خواهرم انتقال میدم🥰

تا امیدوار بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم جواب منم میدی منم ی ماه کورتون خوردم و صورتم خیلی ورم کرد الان دوساله از قط کردن کورتون میگذره ...

خدا نکنه عزیزم این مریضی بگیری منم هم استرس زیاد داشتم هم دگزا متازون خوردم حالا دلیل مریضیم نمی‌دونم باید آزمایش بدی تنها علایم ورم صورت نیست کلی عوارض داره این مریضی یعنی اینجوری بگم که کل بدن درگیر می‌کنه از ناخون بگیر تا مو چشم پوکی استخوان پوست پر از ترک عادت ماهانه یا قطع میشه یا اختلال میشه حافظه ت بهم میریزه لرزش سر دست و...

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤
مرسی عزیزم شما هم پوکی استخوان داشتید؟ خواهر من خیلی درد داره البته به خاطر استرس و شرایط زندگیش ه ...

گلم درخواست دوستی مو قبول کن شماره مو بدم با خواهرت حرف بزنم 

آره منم پوکی استخوان گرفتم چاق شدم پوستم داغون شدش پشت گردنم برآمدگی داشت پریودیم قطع شد اختلال حافظه داشتم و....به محض عمل کردم خوب شدم چند ماه بعدشم پریود شدم

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤
منم این مریضی داشتم عمل کردم غده ادرینال م برداشتم الآنم یک سال هست قرص هیدروکورتیزون میخورم دکتر غد ...

تو رو خدا یه شماره بزار بهت زنگ بزنم منم دقیقا این مشکلو دارم😪