2777
2789
عنوان

سندرم کوشینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 15413 بازدید | 87 پست
منم سندرم گوشینگ دارم دو غده آدرنال میخوا جراحی شه خیلی ناراحتم و دلشوره دارم با این سن کم 

چکار کردی برا مریضیت منم مثل شما بودم ولی یک طرف عمل کردم الان عالیم 

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کسی و میشناسین این بیماری رو داشته باشه

من این مریضی داشتم به سختی تشیخص دادن ولی درمان شدم اعلایم بدی داشت ولی بد از عملم همه رفع شد غیر از پوستم 

خداروشکر منم تشخیص دادن ولی ب سختی بقول شما از چن تا دکتر دیگ تهران رفتم دکتر حالا یکیشو برداشتن آخه من دوتا غده آدرنالم مشکل داره خیلی ناراحتم این دوشنبه عمل دارم دعا کنید برام 

خداروشکر منم تشخیص دادن ولی ب سختی بقول شما از چن تا دکتر دیگ تهران رفتم دکتر حالا یکیشو برداشتن آخه ...

توکلت به خدا و امام حسین درست میشه انشاالله

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ممنون چی بگم خدایا ببینم خوب میشم منم استرس بدنم همیشه انقد زیاده این یکی رو بردارن همش فک میکنم ببی ...

فکر منفی نکن اصلا به خودت ارامش بده مطمئنم حالت خوب خوب میشه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
چن ماهه درگیر این مریضی ام آخه خدایا دو طرف فعال شده و عمل خواست هی تو اینترنت میزنم نوشته این دوتا ...

نگران نباش افکارم از خودت دور کن اینترنت هر چی بگی اخرشو به مردن ربط میده 

دوشنبه عمل دارم باز هی فکر میکنم آخه سنی هم ندارم دیگ انقد ازم آزمایش میگرفتن دکترا دلشون میسوخت تمام دستام کبود شده بود دکتر گف خیلی سعی کرده ک این یکی رو برداره ولی بالاعه بازم کورتیزول بدنم منم همیشه استرس دارم کلا از قبل هم آدم استرسی بودم حالا همش هی میگم بببنم قرص کار غده رو میکنه 

دوشنبه عمل دارم باز هی فکر میکنم آخه سنی هم ندارم دیگ انقد ازم آزمایش میگرفتن دکترا دلشون میسوخت تما ...

حالت چطوره عمل کردی ؟؟من یک غده ادرینال م برداشتن الآنم حالم خوب خوبه

دوشنبه عمل دارم باز هی فکر میکنم آخه سنی هم ندارم دیگ انقد ازم آزمایش میگرفتن دکترا دلشون میسوخت تما ...

من لاپرسکوپی عمل کردم سمت راستم و ولی بعد از عمل باید قرص هیدروکورتیزون می‌خوردم نمی‌دونستم نمی‌خوردم حالم بدتر شد یکسره بالا میاوردم اشتهام زیر صفر فقط آب میوه می‌خوردم اونم معذرت بالا میاوردم بعنوان حالت تهوع شدید اورژانس بستری شدم که متوجه شدم لخته خونم دارم آمبولی شدم ولی عید غدیر شفا گرفتم شمام بعد از عمل تحرک داشته باش می‌دونم سخته ضعف استخوانی داری ولی اشتباه منو نکن باید تحرک بعد از عمل داشته باشی