2777
2789

من‌ روز ۲۸سیکلم بیبی چکم هاله انداخته اما لکه بینی دارم و شدیدا دلدرد پریودی دارم. بنظرتون چی میتونه باشه

عشق الهی در همه وجود من به بهترین کار خودش مشغوله و برای من بزودی بارداری، سلامتی، ثروت و موفقیت رو خدایا شکرت شکرت شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لکه بینیت زیاده؟

نه. راستش باید (ببخشید) یکم دستمالو بکنم داخل تا دستمال رنگی شه وگرنه خودبخود رو پد رنگی نمیشه

عشق الهی در همه وجود من به بهترین کار خودش مشغوله و برای من بزودی بارداری، سلامتی، ثروت و موفقیت رو خدایا شکرت شکرت شکرت
احتمال داره لانه گزینی باشه  ولی رعایت کن و حرکات سنگین نداشته باش

دردای قاعدگی طبیعیه؟

فک کنم طبیعی باشه وقتی لکه بینیت کمه  البته دردت نباید شدید باشه

ممنونم

درد لگن دارم. کسی میتونه کمکم کنه؟ میخوام بدونم آیا طبیعیه؟