2777
2789
منم اردیبهشت انجام دادم برا من بدون دارو 87تومن شد با بیمه داروهامم فکر منم 100تومن شد حتما پریود شد ...

چی بگم شاید بدن با بدن فرق بکنه.چرا بعد اومدنم شیاف استفاده کردی؟؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی بگم شاید بدن با بدن فرق بکنه.چرا بعد اومدنم شیاف استفاده کردی؟؟؟؟

درد داشتم اخه قسمت رحمم خیلی درد داشت اثر شیاف ک رفت دردم شروع شد البته فقط همون روز اذیتی من الآن اچ سی جیم ک میزنم تخمکم میخواد ازاد شه درد خیلییی بدی میگیره زیر دلم جوری ک تو اون نیم ساعتی ک درد دارم نمیتونم راه برم تا چند ساعت بعدشم قسمت رحمم یه جوریه

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت
اون دیگه چجوریه؟سخته؟دردداره؟

نه به تو دارو میدن  ..بعد شوهرتو شیتو شو میدن   با یه چیز مثل امپول میزارن تو رحمتت  ..اصلا درد نداره    ...فقط قبلش شوهرت و ببر دکتر مردان   بهش دارو بده قوی بشه  ممکن دکتر زنانت بهت نگه  ولی شما حتما برین.....خیلی بهتر از ای وی اف   

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

شوهرتو شست و شو میدنو خوب اومدم ☺☺☺😂

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
بیهوشم میکنه؟

باید ببینی اون جایی ک میری با بیهوشی انجام میده یا نه مثلا دکترم ب من گفت برو الغدیر من رفتم گفت نه بیهوشی داریم نه سری 

ببین دردش اونجور نیست ک بیهوش شی 

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت
نه به تو دارو میدن  ..بعد شوهرتو شیتو شو میدن   با یه چیز مثل امپول میزارن تو رحمتت   ...

بهش گفته بره دکتر هفته بعدبایدبریم.فقط ای یو ای خیلی مراقبت میخواد؟؟؟؟خطرناکه؟بچه سسته؟ممکنه بیفته؟