ببین دکتر من داروی قوی نمیداد گفت تا خیالم از لولت راحت نشه دارو قوی نمیدم اومدیمو تخمک خوب داشتی ولی لولت بسته باشه چه فایده برا همین اول فرستاد عکس ک خداروشکر باز بود بعد داروی قوی داد
بهش گفته بره دکتر هفته بعدبایدبریم.فقط ای یو ای خیلی مراقبت میخواد؟؟؟؟خطرناکه؟بچه سسته؟ممکنه بیفته؟
نه بابا من تو ای وی اف مامانم میگفت سرپا دستشویی کن ....منم انجام میدادم هرچی بیشتر حساس باشی بدتر ...هنوزم که هنوز میگم احه ماد اون چی بود که بهم گفتی فک کن دستشویی بزرگ سرپا فک کنم اونجوری بازد ببشتر زور میزدم.. . یبار که از دستشویی اومدم بیرون سقط شد سه هفتش بود
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
من رشتی هستم.قبلش چن دوره پیش دکترزهرا علیزاده میرفتم که نتیجه ندیدم رفتم پیش شیرین اصغرنیا یه دوره دارو داد امپول براتخمک.که سه تاتخمک گنده داشتم رحم اینام چک کرد شکرخدا همون ماه باردارشدم
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔