2777
2789
نه بابا  من تو ای وی اف مامانم میگفت سرپا دستشویی کن ....منم انجام میدادم  هرچی بیشتر حساس ...

چجوری اخه سرپا نمیشه اصلا حالا جیشو یه کاریش میشه کرد ولی اون یکی نمیشهههه 

شما باید رو توالت فرنگی میشستی الآن کسایی ک میکرو میکنن خود مرکز بهشون میگه از الآن تا اخر بارداری فقط فرنگی

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیییییزم.الان بچه دارین؟

نه دیگه ۷سال شد 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
چجوری اخه سرپا نمیشه اصلا حالا جیشو یه کاریش میشه کرد ولی اون یکی نمیشهههه  شما باید رو توالت ...

فرنگیم داشتم  اگه ای ویاف کنم دیگه عمرا به حرف مامانم گوش کنم ...فک کن بعد سقط همش عداب وجدان اینو داشتم که چرا زور زدم😂😂😂اصلا نشستن خوبه چون خودش باعث اومدن میشه  ولی سرپا بیشتر فشار میاد ....حتما قسمت بوده 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
مشکلش چیه

مور فولوژی  ااا  بی سی   ایناشم ضعیفه