2777
2789
خیلی استرس دارم چون بیشتر کسا میگن خیلی درد داره 

باور كن عزيزم منم مث شما از همه پرسيدم اينقد منو ترسوندن وحشت كردم، آخرش مطب نوبت گرفتم باور كن اصلن درد نداشت 😂 كي قراره انجام بدي؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باور كن عزيزم منم مث شما از همه پرسيدم اينقد منو ترسوندن وحشت كردم، آخرش مطب نوبت گرفتم باور كن اصلن ...

فعلا امپول پروژسترون داده پریود شدم از روز دو تا پنج بعد پاکی برم

خب اره تنبلی تخمدان دارم ولی نمیدونم چرا عکس رحم نوشته

واسه باردار شدن مینویسن چون خیلیا بعدش باردار میشن  بعصی وقتها چسبندگیو اینا هست میخاد ببینه لولهات باز هست یا نه..واسه منم اون سالها نوشت قبل ایوی افم ....

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
واسه باردار شدن مینویسن چون خیلیا بعدش باردار میشن  بعصی وقتها چسبندگیو اینا هست میخاد ببینه لو ...

بعدشم بهم گفت احتمالا شوهرت باید شستشوی نطفه بشه.یعنی چی؟

فعلا امپول پروژسترون داده پریود شدم از روز دو تا پنج بعد پاکی برم

بهت گفته روز چند عادت بری    یعنی تو عادت بری😐

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

از سه یا چهار روز قبل نزدیکی نکن .بعد پاک شدن عادت باید رفت تهران که ابنجوری میگن.البته من اونموقع   کلی از عادتم گزشته بود رفتم 

نه دو تا پنج روز بعد پاکی

اهان  اره منم  سه روز بعد پاکی میرم چون ده روز عادت میشم

منم اردیبهشت انجام دادم برا من بدون دارو 87تومن شد با بیمه داروهامم فکر منم 100تومن شد حتما پریود شدی برو وقت بگیر چون هر مرکزی یه جوره مثلا ب من گفت از دو روز قبل عکس آنتی بیوتیماتو شروع کن روز اخر پریودتم که لکه بینی داشتی بیا چون دهانه رحمت هنوز بازه راحت تر سوند میره داخل

بعد دردشم هر کسی یه جوره من خودم ترریق اول و دوم عین پریود بود ولی تزریق سوم دردش بیشتر شد ولی نه جوری ک نشه تحمل کرد بعد شما یک ساعت قبل رفتن شیاف بزار  اومدی خونه هم هر 8 ساعت شیاف بزار من ک با شیاف واقعاااا دردم اروم شد

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت
بعدشم بهم گفت احتمالا شوهرت باید شستشوی نطفه بشه.یعنی چی؟

حتما منطورش ای یوای  بوده