2777
2789
مشهد کجا رفتی واسه عکس رنگی 

مركز ناباروري مشهد، چن تا پيشنهاد داد بهم،( بيمارستانا و ... اما من اين مطبُ انتخاب كردم از ترس😂)

اما واقعن عالي بود عزيزم_

مطب دكتر آزيتا آذريان (متخصص راديولوژي و سي تي اسكن ، فلوشيپ سونوگرافي و ماموگرافي از كانادا،

عضو هيت علمي دانشگاه)✅

آدرس: مقابل هتل هماي احمد آباد_ بلوار ملاصدرا 15 (بلوار بعثت) پلاك ١٠ تلفن05138429929 

يادش بخير زمستون بود شبِ سَرد و برفي با ماماجونم رفتم🥰❤️😊

منم 7ساله نشدم هم خودم مشکل دارم هم شوهرم میشه بپرسم دکتر شما کیه آیا ازش راضی هستین اخه دارم تحقیق ...

ای جانم که تمام عمر ماها به تحقیق گزشته ...اره من بعد کلی تحقیق  امیر جنتی و پیدا کردم که گفت شوهرت علاوه بر مورفولوزی  دیانای مشکاگل داره ...یکسال میره پیشش ولی عقط دوبار دارو خورده چون خیلی  نرفت پیشش تو این یکسال ...خودمم عارفی میرم  ...ببینم خدا چی میخاد 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بیحسی عین بیحسی دندون .بیحس میشه دردی حس نمیکنی.بیهوشی کلن خواب میری .بخدا راحت بود برو پیش همین ...

شمام مرادی رفتین؟خب بیحسی بیرون انجام میشه ولی داخل رحم دردمیگیره

شمام مرادی رفتین؟خب بیحسی بیرون انجام میشه ولی داخل رحم دردمیگیره

اره مرادی رفتم البته چهارسال پیش بود .من بااینکه لوله چپمم گرفته بود هیچ دردی نداشتم بخدا اینقدراسترس داشتم هیچی نبود پنج دقیقه نشد

تعداد ببخشیدا اسپرمای فعالش ۳۰درصده فقط گفته برم پیشه اورولوژی خودمم چون پریودم متظم نیست گفت عکس رن ...

منطمی چه ربطی به عکس رنگی داره اخه ....  منم شوهرم مشکل داره  تا اون درمان نشه نمیشه فک کنم .یه دکتر خوب واسش پیدا کن 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
منطمی چه ربطی به عکس رنگی داره اخه ....  منم شوهرم مشکل داره  تا اون درمان نشه نمیشه فک کن ...

خب دوسال باردار نشدیم.ازمایش دادم کلیییی هیچیم نبود نمیشه ادم بیخودی نامنظم باشه که

امپولی که تو کمر میزنن؟تو مطب اینکارومیکنن؟

خانومي اصلن درد نداره💯 آمپول بي حسي اينا هم نميزنن، فقط اين كاري كه من گفتم انجام بده همين، يه مطب راديولوژي برو جا خوب ،

روزِ ١ يا ٢ پاكي عكس رنگي رحم نوبت بگير از قبل

قبل رفتن به مطب ژلوفون بخور

ي قرص مسكن هم بهت ميده ريزه، 

اصلن درد نداره مث معاينه هست. 

ترس نداشته باش خودتو شل بكير ١٥ دقيقه بيشتر طول نمي كشه 😊

خب دوسال باردار نشدیم.ازمایش دادم کلیییی هیچیم نبود نمیشه ادم بیخودی نامنظم باشه که

منم نامنظم  چجوری هستی یعنی مثلا یک ماه نمیشی  اگه اینجوری که از تنبلی تخمدان   مطمعن باش عکس رنگیت شکر خدا سالمه

از شوهرته  اگه نمیشی 

امپولی که تو کمر میزنن؟تو مطب اینکارومیکنن؟

باید بری مراکز ناباروری ،هزینه هاشون نسبت به بیرون کمتره،حالا اگه خود مرکزم نداشت راهنماییت می کنن که کجا بری

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤