2777
2789
2790
2778
عنوان

کرم پودر

138 بازدید | 21 پست

سلام خانومای گل کرم پودری میخوام که پوشش دهی خوبی داشته باشه ولی سنگین نباشه و رو صورت برق نزنه

لطفا همراه با قیمتش بگین بهم مرسی

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم بجاش پرایمر بگیر

پرایمر زیر سازه نمیشه به زیر چشم و کل صورت زد

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
۲۴ساعته مات لوریل ... تیوپی ...حدودا ۱۰۰

خودتون استفاده میکنین

راضی هستین؟

جای کرم پودر از موس استفاده کن عالیه قیمتشم ب مارکش بستگی داره

چجور استفاده میشه؟

پرایمر ک عالی باشه  مثل بکا اسمش باکس نیکس اگه پوستت مشکلی نداشته باشه خوبه جنس پوستت چیه

من جنس پوستم نه زیاد خشکه نه چرب

متوسط

كرم پودر لورآل اينفينبل خوبه قيمتش ١٨٠

كرم پودر استي لودر هم سبك و خوبه قيمتش ٤٠٠

كرم پودر بورژوا اير مت هم خوب و سبك قيمتش ١٣٠

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1380252/داستان-ازدواج-من
مث کرم پودر

من همیشه کرم پودر و پنکک استفاده میکنم

دفعه پیش مک گرفته بودم خیلی راضی بودم‌متاسفانه الان دیگه اصلش نیس باشه هم خیلی گرونه

خودتون استفاده میکنین راضی هستین؟

اره من دوسش داشتم تنها مشکلی ک باعث شد دیگه ازش استفاده نکنم این بود ک ، من چون پوست صورتم ب خشکی میزنه باید زیرش مرطوب کننده میزدم و برای پوست زیر چشمم سنگبن بود یعتی احساس کردم اگر روزانه ایتفاده کنم چروک زیر چشمم رو ب مرور عمیقتر میکنه ترجیح دادم از مدل پوست مختلط و خشکش ک یکمی هم پوست رو شاداب نشون میده استفاده کنم چون پوست من مشکل خاصی نداره فقط رنگش و پوشش سبکش برام مهمه

ولی خوبی ای ک داشت ابن بود تکون نمیخورد لامصب💗 البته رو پوست من ، مثلا بعد سه چهارساعت میدیدم همونه ... صاف و یکدست و تمیز ... 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز