2777
2789
عنوان

کرم پودر

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 21 پست
من همیشه کرم پودر و پنکک استفاده میکنم دفعه پیش مک گرفته بودم خیلی راضی بودم‌متاسفانه الان دیگه اصل ...

من لورال اینفالیبل دارم 

پوست منم مختلطه، نه چرب و نه خشک

اصلا بهم نمی سازه، پوسته پوسته میکنه گاهی

گاهی جذب نمیشه اصلا یعنی دستم که میخوره به صورتم کرما میشینه رو دستم!

پوشش دهیش هم کمه برای استفاده روزانه س!

ولی سبکه ، دیر اکسید میشع و اکسید شدنشم خییییلی ضایع نیست

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
اره من دوسش داشتم تنها مشکلی ک باعث شد دیگه ازش استفاده نکنم این بود ک ، من چون پوست صورتم ب خشکی می ...

مرسی عزیزم بابت وقتی که گذاشتی

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من همیشه کرم پودر و پنکک استفاده میکنم دفعه پیش مک گرفته بودم خیلی راضی بودم‌متاسفانه الان دیگه اصل ...

خب ارع گرونه کرم های گیاهی ام خوبن من یکبار کرم گرفتم از چای سبز بود مارکش الان یادم نیس ولی خوب بود کرم های گیاهی استفاده کن

کدوم مدلش رو داری ۲۴ساعته مات یا ۲۴ساعته فِرِش؟

یادم نیست دقیقا 

چون دیگه استفاده ش نمیکنم

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....

از بورژوییس هم هلسی میکس دارم16ساعته

سبکه و پوشش دهی متوسط داره

اصلا مختلط بد چیزیه!

خواهرشوهرم پوستش چربه، مدیسان استفاده میکنه، ماه میشه، صاف و یکدست با کاور بالا

ولی من چون تناژ برنز داره دوسش ندارم

منو زرد میکنه

2790
2778
2791
2779
2792