2777
2789
عنوان

خانمایی که زگیل تناسلی داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 64 پست
بله خب هرچه تميز تر باشي بهتره

یعنی برم اپلاسیون؟؟؟

اخه هم مطمئن نیستم که میشه

یهو خونه بیاد

و هم اینکه وقتی میگی زگیل داشتی میترسن😞

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
ببخشید اصلا علت زگیل تناسلی چیه؟؟؟؟

از ویروسهای مقاربتی هستی ولی ممکنه احتمال خیییییلی کم هم میتونه محل اپلاسیون الوده باشه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی برم اپلاسیون؟؟؟ اخه هم مطمئن نیستم که میشه یهو خونه بیاد و هم اینکه وقتی میگی زگیل داشتی میت ...

عزیزم یه کم دودی بده تا کامل رفع بشه

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
بفرمایید

میشه سوالمو جواب بدید؟؟؟

عزیزم یه کم دودی بده تا کامل رفع بشه

باوش

بنظرتون اپلاسیون برم؟

میترسم خونریزی کنه

چون خونریزی کنه پخش میشه

کرم موبر استفاده کن و اون ناحیه که زگیل بوده نزن

کرم خوبه یعنی؟

باوش بنظرتون اپلاسیون برم؟ میترسم خونریزی کنه چون خونریزی کنه پخش میشه

خوب نرو یه مدتی مجبور نیستی که تحمل کن تا خوب خوب بشه

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
علامتهاش میگید ؟؟

علامت خاصی نداره درد هم نداره

ولی اگر داخل بازش سوزش داره

بیشتر اون صایعه ای که روی پوست تشکیل میشه نشونشه

عکسای گوگل هست

اره کرم خوبه چون خونریزی و برش نداره و دست خودت هست که کدوم قسمتا بزنی . به نظر من بهترین راه حل کرم موبر هست برا این مشکلی که شما داری .ولی خوب اون قسمتی که زگیل بوده رو نزن اصلا

خوب نرو یه مدتی مجبور نیستی که تحمل کن تا خوب خوب بشه

چون میخوام برم معاینه دکتر میخوام تمیز برم روم نمیشه

ضمن اینکه میترسم هرروشی انجام بدم خونریزی کنه که باعث پخش شدنش میشه

دکتر هم دعوام میکنه🙄

یعنی برم اپلاسیون؟؟؟ اخه هم مطمئن نیستم که میشه یهو خونه بیاد و هم اینکه وقتی میگی زگیل داشتی میت ...

خب اپيلاسيون نكن، خودت توي خونه با ژيلت بزن و اطراف زگيلي كه برداشتي رو زياد تحريك نكن

2790
2778
2791
2779
2792